iPhone 3 GS a sada do auta Nokia CK 600.

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

citrixman | čtv srp 06, 2009 6:35 pm

Má niekto skúsenosti s kompatibilitou iPhone a Nokia CK600?
Po každom vypnutí sa mi kontakty z displaya vytratia a po zapnutí ich musím synchronizovať znova.Trvá to cca 5 minut.Chlapík z nokia mi akurát povedal,že iPhone je na nič.No na ich stránke jasne píšu ,že iPhone je kompatibilný s touto sadou.
iphone XS Max 256 GB iOS 12.1.3 beta 3
Host
Host

vampix | stř bře 09, 2011 10:36 pm

Re: iPhone 3 GS a sada do auta Nokia CK 600.

Zdravím. Využiji toto vlákno a zkusím sem popsat svůj problém s iP 3gs a touto HF sadou.

Mám tedy Bt HF od Nokie přesně CK 600. Koukal sem na stránky nokie a ip 3GS je podporován i stahováním kontaktů, procházením přímo přes HF a taky přehrávaním hudby. První den po instalaci všechno v pořádku ale pak se mi jednou z ničeho nic začala HF restartovat. Testoval sem poté na tom různé telefony a všechny obstály v pohodě. Zjistil sem že když uvedu HF do původního nastavení a nestáhnu z iP kontakty tak můžu přehrávat hudbu, telefonovat, ale jsem bohužel bez kontaktů, což je pro mně dost důležité. Takže kde v iP může být zádrhel? Nesetkal se někdo s něčím podobným u nějakého periferního zařízení? Nechápu že 24 hodin vše běhalo v pořádku a pak se to zkomolilo. Procházel sem už kontakty kontroloval co by mohlo vadit, žádný nový kontakt sem v té době nepřidával, nevím co by to mohlo ovlivnit ...

Uživatelský avatar lukinek | čtv bře 10, 2011 3:57 pm

Já mám v autě sadu Nokia CK-15. Jsem s ní nad míru spokojen. Ani jsem nečekal, že bude fungovat s iPhone, zkusil jsem to a fungovalo to. Stáhl jsem kontakty a vše funguje jak má. Akorát je menší problém, když mám signál 3G a ztratím ho, tak mezitím, než se to přehodí na EDGE, je asi 2 sekundy výpadek. Ale pouze při hovoru. Dá se to v pohodě.
iPhone 5S 16GB Space Gray Vodafone CZ
iPhone 5 32GB White T-Mobile CZ
iPhone 5 16GB Black Electroworld - PRODÁN
iPhone 4S 16GB White CZ Vodafone - PRODÁN
iPad 2 64GB 3G iStyle
iPhone 4 16GB Black CZ T-Mobile - PRODÁN
iPhone 3GS 16GB Black T-Mobile SK
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar frantod | čtv bře 10, 2011 4:27 pm

Ja mám sadu Nokia ck 300, a skôr ako som prešiel na iPhone, bola podmienka aby to všetko fungovalo, a aj funguje bez problémov. Chýba mi však ten program ako bol v nokii....
* iPhone 5s Black 16Gb, iOS 8.1.1
* iPhone 4 Black 16Gb, iOS 6
* iPhone 4 Black 16Gb, iOS 7 /chyba, už by som neupgradoval :(
* iPad 16Gb Wi-Fi, iOS 4.2.1,
* iPad Mini 16Gb Wi-Fi, iOS 7
* iMac
* Macbook Air 2013
Host
Host

vampix | čtv dub 07, 2011 9:46 am

Tak sem vše vyřešil upgradem firmwaru Handsfree na nejnovější. Je to otázka asi 15 minut a dobytí se k samotnému modulu HF...

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone - smartphone