Hape | pát čer 10, 2011 7:54 pm
Řekl bych to takhle, jsou věci, které se vyplatí, nebo spíš, které si můžeš risknout koupit přes dobírku, ale u iPhone to opravdu nedělej. Jistě seženeš mnoho dalších inzerátů a prodejců, kteří se s Tebou setkají osobně a telefon Ti dají se záručákem, s dokladem o koupi, s příslušenstvím atd. Takové zasílání na dálku je dobré tak u levných věcí, u iP4 bych to já osobně nedělal. Můžeš se dostat spíše do potíží a pak budeš litovat, že jsi koupil čínskou napodobeninu iPhone. iP4 je natolik dobrý telfon, že si zaslouží koupi pouze se solidním prodejcem, který tě nechce okrást. Já mám cca 30-tý telefon, všechny, které jsem prodával byly v záruce, prodal jsem je s osobním setkáním a vždy bylo vše O.K. Jsou ale lidé, kteří neváhají okrást slušné lidi a poslat jím cokoliv, jen ne to co si ve skutečnosti objednali a zaplatili. Je to jen na Tobě a Tvé ochotě podstoupit tento risk. Přeji Ti, at už koupíš iPhone 4 jakkoliv, aby jsi patřil mezi ty šťastné, kteří skutečně za své peníze, obdrží to, co si zaplatili !!!
iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6