mám problém se svým iphonem, je z cz distribuce kupovaný přes aukro, mám ho už přes rok, ale reklamovat se mi ho nechce, protože jsem často na cestách a internet hojně využívám, přes iphone hotspot se navíc připojuju na net i se svým ipadem2
telefon se mi začal cca od srpna špatně nabíjet, respektive detekovat připojení nabíjecího kabelu (jestli je to origo nabíječka, nebo ne, nehraje v mém případě roli, problém to neřeší- nefunguje tak jako tak). Zpravidla stačí někdy zkusit odpojit a zapojit, popřípadě udělat hard-reset... někdy třeba nabíjení naskočilo zničeho nic po 10minutách co už byl zapojený. Často se mi taky stává, že to detekci nabíječky objeví, ale přesto se nenabíjí
Na přelomu října/listopadu jsem byl v iphone servisu, kde usoudili, že na vině bude nejspíše lehce zkorodovaný dock, tak jsem si ho nechal vyměnit a ze začátku to fungovalo bezvadně, postupně se situace zhoršovala a teď jsem na tom stejně jako před reklamací... Takže mám v plánu zajít do servisu znovu, ovšem nevím jestli to pomůže, jediný co mě napadá je špatná baterka
Btw dneska ráno jsem dal iphone do nabíječky když měl 30%, ted má 8% a pořád se nechce nabíjet, přesto, že to přítomnost kabelu detekuje. Zkoušel jsem i nabíjet přímo z pc, ale nepomáhá to. DFU mód jsem v minulosti taky zkoušel a taky nepomohlo.... Restore jsem samozřejmě od té doby taky už několikrát udělal.
edit: ještě připíšu seznam četby rad, které jsem už vyzkoušel: http://www.radirna.cz/mobily/iphone-3gs ... abiji.html
viewtopic.php?t=32313
edit Pondělí 19.12.
takže v pátek se mi telefon vybil úplně, po cca hodince naskočil a dobil se až do 100%, o víkendu jsem se ho snažil šetřit a průběžně dobíjel (i když ne vždy když to bylo připojené k nabíječce se nabíjel).
dnes se mi opět úplně vybil, přítomnost nabíjecího kabelu to detekuje, ovšem místo blesku to signalizuje ikonku zásuvky - tedy nenabíjí se. Po cca 2h úplného vybití zase naskočil, dobil se cca na 20% a pak se ikonka opět změnila na tu zásuvku a baterie ubývá...
Ve středu pojedu do iphoneservisu a nechám si vyměnit baterii....
myslíte, že výměna baterie můj problém vyřeší?