Johny4 | stř bře 06, 2013 11:27 am
omlouvám se, že mám dva posty za sebou, ale tohle stojí za to, i když je to spíš hate na Mobilní Pohotovost. (dále jen mp)
Vezmu to úplně od začátku. V 13.prosince 2012 jsem si koupil iPhone. Původně jsem chtěl nový, ale na mobilní pohotovosti jsem uviděl zánovní stroj za 16 690,-. Ihned (bez 14 denní čekací lhůty, jako jinde). Nejprve jsem se ovšem zeptal co to zánovní znamená. Prodejce mě ujistil, že obsahuje kompletní balení a má plnou 24 měsíční záruku. Je to totéž jako koupit nový a demonstrativně přinesl nerozbalený stroj. Říkám, ok v tom případě beru. Telefon obsahoval i původní záručák od vodafone, který prodejce vyhodil s tím, že to nebudu potřebovat, protože mi nabízí stejné záruční podmínky (1.fail!!!), kdyby mi nechal ten záručák od vodafone, mohl jsem reklamovat u nich a dostal bych nový stroj, ovšem (moje) neznalost neomlouvá.
6.2.2013 dávám na reklamaci, problémy viz první post. V pátek 1.3. volám na mp, aby mi sdělili jak se oprava vyvíjí. Bylo mi sděleno, že odeslali do servisu a stále ještě nepřišel, že mají ještě pár dní (do 30dnů) čas. Ok... Dnes 6.3. (tedy přesně měsíc, ale jinak je to 28 dní (únor)) mám cestu kolem, tak se tam zastavím, abych se optal. Prodavačka mi říká, nám teď nejde internet, ale na britex.cz stačí zadat ime číslo a budete vědět (2.fail!!!). V tu chvíli mi spadl kámen ze srdce. Říkám si britex, super, bude výměna, žádnej levej servisák mi ho nepoškrábe. Dojdu domů zkouším britex a nic. Telefon nenalezen volám do britexu, kde mi tvrdí, že ho nikdy neměli, hmm tady něco nehraje. Volám zpátky na mp a říkám co mi britex sdělil. Řekne moment já se na to podívám a v tom slyším, jak se barví se servisákem mp "počkej, ale tohle je zánovní to řešíš přece ty!" - "aha já se jdu podívat.. no jo, já ho tady mám, ale ještě jsem na to nekouknul..."
Neskutečně nas*anej jím říkám, že mě zcela zbytečně nechali čekat 28 dní, než začali mou reklamaci vyřizovat. Že nepředpokládám, že to bude schopný opravit, protože bude nejspíš potřeba vyměnit zakl.desku.. Servisák se mi omlouvá a ujišťuje mě, že hned na to koukne...
Takže asi chápete, jak jsem rozlobený. Upřímně doufám, že se mu to nepovede (nestihne do dvou dnů) opravit a vrátí mi peníze. Nejradši bych odstoupil od smlouvy okamžitě!
iPhone 3G -> iPhone 4 -> iPhone 5 -> iPhone 5c -> iPhone 6 -> iPhone 7 -> iPhone Xr
iPad 2 -> iPad 2018
Apple TV 4K
iPod Classic 120GB