xxkarlosxx píše:Přesně. Autofocus funguje jen při pořizování fotografií. Při natáčení videa jen na začátku. A proč? Věřte je to tak nejlepší co může být. Měl jsem SGSII a ten pořád zaostřoval tak,že to při promítání rušilo. Na Iphone 4s jsem vyzkoušel app,která to dělá podobně(Genius) a výsledek je podobný(strašný). 4s zaostří jen než začneš nahrávat a pak je to jen na Tobě.. Osobně jsem přeostřil jen když jsem měnil celkem velkou vzdálenost a výsledek na monitoru je pak velmi dobrý.
Příklad je že natáčíte velkou vzdálenost,pak se přenesete třeba na noviny v ruce(jednou kliknout na display) a znovu zaměříte do dálky(2 klik na display).. Při automatickém autofocusu,který používají aplikace(nebo jiné telefony) se mi v tomto případě stalo,že se automaticky zaměřoval objektiv asi 5x a video bylo ke smazání.. (čočka se pohybuje sem a tam,aby našla optimální polohu a obraz je jako v mlze)...
To je moje zkušenost,možná jsem narazil na špatné appky,ale bylo tomu tak i na SGSII a tam jsem chtěl autofocus raději vypnout,ale nešlo to...
Ja mam podobnu skusenost s Filmic Pro, natacil som cca 10 minutove video, ktore je plne momentov, kedy sa obraz na moment rozostri a naspat zaostri, je to dost iritujuce, budem sa s tym musiet dako naucit pracovat.
Inak zaujimave je, ze to vysledne video mi KMplayer v computeri nevie prehrat so zvukom, zatialco Media Player ano. Vrcholom potom je, ze aj v Media playeri cca v polovici vypadne zvuk, neviem ci som nechtiac polozil prst na mikrofon alebo co. V kazdom pripade moje prve dojmy nie su velmi pozitivne, problem je ale skorej vo mne.