Problémů s iPhone 4S je v poslední době bohužel více, než je zdrávo, proto by bylo možná dobré v tomto vláknu je popsat a uvést vlastní zkušenosti. Osobně mám bohužel s tímto modelem problémy tak časté, že jej budu příští týden již POTŘETÍ vracet na výměnu. A budu nervozně očekávat, jestli čtvrtý kus bude konečně TELEFONOVAT. S ničím jiným problémy nejsou. A o tom, že nejsem zdaleka jediný, kdo opakovaně mění, svědčí nejenom velmi rozsáhlá diskuse na apple.com , ale i vyjádření českého zastoupení, kdy mi telefonicky sdělil operátor, že už z toho mají často vyrážku, že už se nejedná o jednotky, ale o stovky výměn jen v česku. Údajně se jedná o několik vadných serií, o kterých již Apple ví a z nichž se mnoho kusů dostalo i sem.
Poprvé mi nešel mikrofon, volaný a nebo volající mne často neslyšel, bylo nutné opakovat vytáčení a nebo restartovat telefon.
Druhý jakžtakž fungoval do updatu na 5.01. , po něm často vypadlo spojení a hlásil vadnou SIM. Nepomohlo nic a tak jsem s obavami čekal na třetí kus.
Ten chodil týden bez problémů , ale nyní opakovaně zlobí opět microfon. Vytočím číslo a slyším ve sluchátku svůj dech a hlas. Ale žádný zvuk vyzvánění-ticho. Pomůže zavěšení a opakované vytočení, ale někdy to vyjde napoprvé, ale už jsem musel takto opakovaně vytáčet i čtyřikrát. A když jsem se konečně dovolal, volaný se ptal, proč to vždycky položím , jestli si nedělám legraci . Takže i když jsem neslyšel žádný tón vyzvánění, tak mi to naučtovalo spojení...
A aby toho nebylo málo, tak již pětkrát mi vypadl uprostřed hovoru signal s hláškou, "no sim card inserted",přitom jsem byl v plném signálu . Pomohl restart a nebo obnovení nastavení sítě.
Jde potřetí zpět. Jediné plus je přístup apple, mění ho bez výmluv do pěti dnů a teď naposledy při třetí reklamaci mi slíbili vrácení dvou tisíc na kartu. Budiž, je to milé, ale upřímně, raději bych si ZATELEFONOVAL. Je to můj první problém s výrobkem Apple za 15 let, co je používám, nikdy jsem žádný výrobek Apple, ani počítač, iPod , iPad apod. nereklamoval.Měl jsem i doposud všechny iPhony a před nimi i jiné telefony, ale s něčím podobným jsem se nikdy nesetkal. Kdybych neměl určitou "jablečnou závislost" a nakoupené aplikace a muziku za tisíc dolarů, asi bych i já přemýšlel o něčem jiném. Ale stále doufám, že jsem měl opakovaně prostě smůlu (3x?) a profesionální přístup Apple mne stále ještě drží . A co vy? Jaké jsou vaše zkušenosti s tímto , bohužel nepříliš povedeným typem iPhonu?