..ano to je přesně ono
..A ty maš taky baterku koupenou někde z Číny?Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
..ano to je přesně ono
..A ty maš taky baterku koupenou někde z Číny?

Ja mel za to ze vis kde ji koupit a je to 100% original.. Tak to ti reknu mozna pro tebe novinku
Ti vsichni co to tady prodavaji a chcou za to okolo 500Kc tak ti to maj jenom ciste preprodane z chiny.. Cili je to nalej, vylej pouze zaplatis vice a mas tam zaruku ze kdyz ti to utrhne nohu ze mas koho zalovat
+ je tam zaruka ze to nebude ta baterie bez hlidaciho tistaku coz se u tech uplne nejlevnejsich kousku z chiny muze stat.. Ja osobne to uz neresim.. ale myslel jsem ze vis kde to teda sehnat 100% jelikoz to vyznelo sebevedomne 
....A nemate někdo odkaz na nejlevnější baterku s hídacím tišťákem? 

Odkaz mate v PM. Jedna se o nejvetsiho dovozce dilu v CR a spolupracuje s mnoha servisy. Tedy podle servisu se da vystopovat original baterie.
(ani jsem nečekal, že by byly fakt origo a měl jsem pravdu). Buď si můžete koupit origo v origo shopu a vyplácnout za to ranec, ale budete vědět, že je to originál anebo si prostě koupit alternativu.
takže u těch aletrnativních baterií není problém nějaký taky dodat (pokud ho z číny poslali).
...China forever 

Originalu se vzhledem moc nepodoba. Tim samozrejme nezpochybnuju tvoje zbozi, jen me to zajima 

mike-biker píše:Originál se už sežene za 200, alespoň já je na Aukru prodávám.

)
.

Vodítkem může být podezřele nízká cena. Takže je to o zkušenostech. Protože tohle jsou však věci, které kupuješ 1x za 1,2 nebo 3, těžko však sám nějaké nasbíráš, také reference mohou být být podvržené (dnes už se nedá věřit nikomu a ničemu), takže zbývá jen to koupit někde, kde to můžeš, jak jsi sám řekl "omlátit někomu o hlavu", když to nebude OK 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé