3GS nemá signál ani po výměně antény

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar joxerveliky | čtv bře 26, 2015 9:52 pm

3GS nemá signál ani po výměně antény

Zdravím opět,
dával jsem do kupy starý 3gs, objednal jsem z UK kompletně osazený spodek, na který jsem připojil pouze střeva a display. Vše mi naběhlo, akorát signál je strašně slabej. Když se vypne 3g (centrum Prahy) tak paradoxně signál zesílí, ale stejně má občasné výpadky úplně do ztracena. Myslel jsem, že by to mohla být 3g anténa, ale přece jen je to nový díl a wifi (které jak se domnívám je na stejné anténě) má signál plný. Udělal jsem tedy restore, při kterém se mi povýšil OS na 6.1.6, ale problém přetrvává. Řešil jste někdo něco podobného u 3gs?
Díky!
Mac Mini Late 2012 Core i5, OSX 10.9.5
iPhone 4s 64GB, JB iOS 9.0.2
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar mike-biker | čtv bře 26, 2015 10:27 pm

Re: 3GS nemá signál ani po výměně antény

WiFi anténa je nahoře, nikoli dole. Zkontroluj, zda máš propojený ten spodní díl - anténu s kovovým rámečkem, jež slouží jako zesilovač. Pravděpodobněji však už bude kántry deska. V té anténě to nebude.
iPhone 11 Pro Max Space Grey
iPhone 6 16GB Silver as reserve
MacBook Pro Retina 15" Mid 2014, i7 4x2,5GHz 16GB RAM 256GB SSD + 256GB Jet Drive.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar joxerveliky | čtv bře 26, 2015 10:32 pm

Re: 3GS nemá signál ani po výměně antény

Děkuji, GSM anténa je propojená, ale že bude chyba na desce mě nenapadlo (spíš jsem si to nechtěl připustit). To by tím pádem bylo neřešitelné.

Nicméně děkuji!

EDIT: tak problém zřejmě nesouvisí s anténou, ale se čtečkou SIM karty. Nevím přesně jak, ale ano. Každá simka má jiný signál, a ke všemu teď se mi ani nechce simka odemknout, jako by nedokázal iP načíst její data. Má někdo zkušenost s řešením?
Mac Mini Late 2012 Core i5, OSX 10.9.5
iPhone 4s 64GB, JB iOS 9.0.2
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na iPhone - smartphone