Clon | čtv říj 29, 2015 8:54 pm
Tak to netusim. Ja takovy iP jeste nemel. Tedy bez baterky. A ty tam jako nemas baterku vubec, nebo je jen spatna? Myslim si, ze telefon se spatnou baterkou bych dal napred jako nabit a pak bych jej zkusil pripojit k pc a myslim si, ze alespon nejak by se chovat mel. Cihla ani tezitko (nebo iP totalne mrtvy) se asi nebude chovat vubec nijak. Snad ti odpovi zdejsi servismani.
Nicmene jak jsem pochopil - telefon uz jsi koupil. Pokud ano, zkus se domluvit se zdejsimi servismany - treba ti pomohou. Pokud to neni totalka.
Mimochodem (vzhledem k poctu tvych prispevku) - mas v tom pc vubec iTunes?
EDIT: kdyz jsem si ted precetl vsechny tve prispevky, tak mam dojem, ze bud mas neuveritelny pech, nebo "kupujes" iPhony "zdarma nebo za odvoz". Moje petka ma baterku 2 roky a je plne funkcni. Spis bych si tipnul, ze te prodejce (kamos?) voje..bal. Chces funkcni iPhone? Nekupuj nefunkcni. Baterku pred smrti bys mohl poznat uz i ted (z tvych predchozich prispevku).
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)