iPhona mam dva dny a pred chvilkou jsem si vsim, ze okolo displaye je po vsech stranach 1 mm mezera. Akorat si nejsem jistej, jestli je tam od zacatku a jsem si toho jen vsimnul az ted?
Bohužel je to tak. Displej u 3G mě velmi zklamal. Mimo zmíněného okraje mi nejvíc vadí nižší kontrast a nažloutlý nádech barev. Normálně je to na hranici přehlédnutelnosti, dokud displej neporovnáte s 2G. Závěr: 2G má ve všech ohledech displej LEPŠÍ
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0 iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2 Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
Děkuji všem zúčastněným a opravdu zato můžou přímé sluneční paprsky! Ale oddechnul jsem si hezky - já hned co sem s tim udělal a ono - já nic to pánové z Applu
Ano, na přímém slunečním světle je vidět kolem displeje světlejší, jakoby stříbrný rámeček tlustý necelý 1 mm. Jakmile uhnete do stínu, rámeček není vidět. Není to vada ani to neruší. Displej na přímém slunečním světle málokdo bude sledovat kvůli zhoršené čitelnosti. Takže toto téma je vyčerpáno a zamykám.