Zdravím všechny,
rád bych zrekapituloval jak to dopadlo. Včerejší den a dnešní dopoledne jsem strávil v nervech jak to dopadne. Měl jsem však špatné tušení. Asi v jedenáct dopoledne jsem se konečně odhodlal zavolat tomu pánovi, kterému jsem mů iPhone svěřil. Dopadlo to tak jak jsem čekal, tudíž nejhůř možně. Bylo mi řečeno, že se mu to opravit nepovedlo, a že se snažil nějak přepájet ten konektor na desce.(čemuž nerozumím jak to chtěl udělat) Poté mi řekl, že teď je deska už úplně nefunkční (ani se nerosvítil displej, žádné vibrace, prý se něco skratovalo či co...?) tudíž ji vpodstatě odrovnal. To už jsem věděl, že je zle. Následovalo to, že jsem se dozvěděl, že problém údajně není v digitizéru ale v LCD (prý špatně zobrazuje doteky digitizéru). Což popírá to co řekl včera. Vpodstatě s toho vyplynulo, že celé čekání na nový digitizér a jeho následná montáž byla zbytečná, chyba je prý v konektoru LCD na desce.(taky se liší první verze : ulomený jeden pin, a druhá : údajně dva piny nejsou ulomené ale nějaké "zčernalé" či co...?) Nejsem si však jistý jak to, že dotyky na LCD které jsou posunuty souvisí se samotným LCD. Další šok přišel když mi bylo řečeno, že se mu nešťastnou náhodou jak pořád odpojoval a zapojoval LCD ulomil flex kablík.(jinými slovy s toho telefonu nemohu prodat ani to LCD) Výsledek je tento: před dvěma týdny jsem mu dal rozdělaný iPhone (jsem si stoprocentně jistý, že byl rozdělán korektně, a určitě jsem neutrh nějaké piny, které jsou schované v plastovém konektoru tím, že jsem to normálně odpojil tak jak to bylo ve všech tutoriálech) a dneska mám "iPhone" se zničenou deskou (přesněji bych ho specifikoval jako těžítko za 16 tisíc) odrovnaný LCD panel, a pár dílů, které možná mohu prodat. Bylo mi nabídnuto, že ode mně odkoupí nějaké díly za 4 tisice korun. A jestli mu to budu chtít prodat tak, že mu mám donést krabičku i zbytek balení. (nechápu). Můžete si asi představit jak se teď cítim. Telefon jsem měl asi měsíc (3GS 32 GB). Doufám, že jsem se nestal obětí nějakého podvodu, jelikož se mi to celé nějak nezdá. Nemluvě o tom kolik peněz vzal za práci. Vím, udělal jsem chybu v tom, že jsem ho rozebral sám a tím je v právu samozřejmě servis. ( nemám jak dosvědčit, že ho poškodili oni a ne já). Jsem z toho zdrcený úplně. Zítra za ním jedu přímo domů to nějak finálně vyřešit. Co si o tom všem myslíte? Mám mu ty díly prodat? Nebo si to radši všechno vzít a zkusit to poslat třeba ještě do MacZone? Taky se obávám, že se s Vámi všemi rozloučím, jelikož už vpodstatě majitelem iPhonu nejsem. Nicméně měsíc s ním byl fajn.

Děkuji za jakékoli příspěvky.
(Ještě k předešlému příspěvku. Ty konektory opravdu vypadají jinak. 3G x 3GS. Je to patrné už při zapojování. Konektor tam nedoléhá a nezacvakne se vůbec jako u konektoru z digitizéru 3GS. Když posun dotyku na LCD neovlivní zlomený pin tak co myslíš že by to mohlo být? Digitizér 3G nefungoval (resp. dělal to co jsem popsal výše tudíž posun) a údajně to samé dělal digitizér na 3GS originálni, který mi objednal) Já jsem však nic z té opravy neviděl. Ani ty zlomené piny o kterých mluvil, ani to jak fungoval či nefungoval ten nový digitizér, který objednal. Takže tak.)