Vypada to moc hezky ale jak byl jeden s dotazu, jestli to nemuze mit vliv na signal, a docela by me zajimao jak to vypada v realu, jestli je ten kov na tom krytu ve stejnem odstinu jako ramecek okolo.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky " Manual iPhone iPhone 5S 32GB SpaceGreyMacBook White 2010iPad Mini 16GB Black wifi
Maju aj ciernu verziu. Tato kovova je taka divna, bud je to kresleny obrazok alebo to nie je skutocny kov. Bral by som verziu, ktora nie je taka vypukla ale rovna ako to sklo.
barbery- No, tak ta zada budou mit urcite jiny odstin, nez lesteny ramecek,to je nakonec dobre viditelne na prvni fotce v clanku jablickare, ale pro osobni zkusenost neni nic snadnejsiho,nez si jej objednat 20 USD vcetne postovneho neni zase az tak moc... To je skoro stejne, jako nektere znackove folie... Osobne do toho tedy nepujdu, jen mne to na jablickari docela zaujalo a proto jsem to postnul sem.
Naposledy upravil Juramac dne stř říj 20, 2010 10:58 am, celkově upraveno 1
Tak cena je stejna jako za gelaskins co mam jinak jsem tam nasel ten zadni kryt kovovy ale nevystouply jak psal rony, mozna bude vypadat lepe, no necham si to projit hlavou a uvidim, pripadne bych tady postnul kdyby to pak prislo
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky " Manual iPhone iPhone 5S 32GB SpaceGreyMacBook White 2010iPad Mini 16GB Black wifi
Tak som ten nevypukly chcel kupit a ... Products marked with *** dont exist in desired quantity in our stock. You can buy them anyway and check the quantity we have in stock for immediate deliver in the checkout process.
Takze skoda ...
EDIT: tak som ho objednal ... som zvedavy kedy dorazi ... dam vediet ako to vyzera
Tak muj prodejce apple si jich objednal 5 , takze jsem se s nim "svezl". Uvidim... Ta cena je hodne dobra, za matnou SGP folii na predni sklo jsem dal priblizne stejne
akurat nerozumiem, preco to nemozu spravit take ucelene s jednoduchym vyrezom pre fotak a diodu, ale musia tam mat tu ciernu ohavnost okolo celej tej casti fotaku a diody
iPad Mini White 1st gen iPhone 7 32GB Black Lumia 950 DS White
Taktiez som v nedelu objednal a uz nedockavo cakam.Dufam ze to coskoro pride.Pouzivam teraz speck tartan ale ak bude tato kovova serepeticka pekna tak nahodim bumper co mam od Gear4.
Dnes jsem si tato zada (http://cgi.ebay.com/Metal-Full-back-cov ... bcd2f#shId) vyzvedl na poště a už jsou na telefonu. Objednano 24.10., pošta dodavala vcera, ale neveslo se to do schranky. Bylo to obloženo polystyrenem, tak to bylo tluste.
Zada sedi celkem dobre. Poznatky - pokoveny plast, vypadá jako kartáčovaná ocel - úchyty na šroubky na rozdíl od originálních zad jsou plastové!!! (dotahovat opatrně)
Jinak myslím, že nějakou dobu budu nosit tel. konečně bez bumperu.
MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K AW4
Instalace - povolit dva šroubky u konektoru - posunout záda nahoru - vysadit - opačným postupem složit
Barva - obojí je stříbrné - jak je jasné z popisu, jedná se o "kartáčovanou" úpravu, tedy barva není stejná, na zádech se jinak láme světlo a zdají se být světlejší (bok iP4 je jen matný, záda "škrábaná") - barevný rozdíl není nijak velký
Tloušťka je stejná jako originál.
Tukan : my jsme objednavali 20.10. a stale nic. Tak jsem docela zvedavy. Ale obavam se, ze se tady nekde u nas na poste krade. Mam uz delsi dobu objednany bumper, ten od 16.9. , a stale nic, stejne tak mam objednanou uz 6 tydnu folii na iPada od SGP a jeste jednu vec pro dcerky na jejich telefony , a take nic......zrejme tady mame straku..... No, pockam jeste 2 tydny a zacnu to resit..... Jinak je to pekne,
Sroubovacek tam nebyl, co taky chtit za 12.98$ vcetne postovneho, ze. Na povoleni jsem pouzij nejmensi rovnej sroubovacek ze sady hodinarskych sroubovacku od ťamanů.