Goyer | stř úno 29, 2012 8:50 pm
Ahoj,
tak jsem dnes zazil docela scifi.
Jdu si koupit iP 4S 64GB, nejrim jsem zjitil, ze iStyle (kam jsem vlezl poprve) kupuje iP od VF (svete div se, ale je to tak). Pak mi rekne, ze nikdy ani bily 64GB nemeli. Inu jdu do Vodafonu, na Valclavaku zjistim, ze udajne VF ma pouze dva obchody, kde maji po cele Praze 64ky, takze sedam na do auta a na smichov do obchodniho centra - velmi ochotny prodejce, super jednani, koupe a jdu do kanclu.
Otevru, zdeseni, iP4 16GB z prosince sviti krasne jasna bila, kdezto novy 64 ted koupeny je zluty a silne, nehorazny rozdil.
Zabrousil jsem okem na forum, protoze jsem o tomto problemu tusil uz driv. Vsechno se mi potvrdilo a zvedam se a jdu tam opet, vse vyslim, OK, nemam s tim problem, pohotove bezel dozadu a predemnou ochotne rozdelal dalsi baleni a pustili jsme to a zel bohu, stejne. Evidentne stejna serie. Takze me nabidl, bud vratit 22litru, nebo at jedu na pavlak, ze tam je dalsi shop, kde 64 maji. Sednu do auta a prijedu pres pul Prahy a borec na me, mame vypadek systemu, nic nam nejde... uz jsem tak trochu toho mel dost a rikam co mi jde, co chci, ten koukal jako kdyz chci slozil hlavolam a sel se radit do zadu, prisel s tim, ze rozdel dalsi baleni nelze, ze mi nemuze ani vratit prachy a vymenit uz vubec ne, ze nemam system. Evident pdle IMEI, tak maji jinou serii, takze tam jdu zitra v lhute 48h menim, ale pry mam narok jen jednu vymenu za 3 mesice, tak jeden pokus a pak jim to nemuzu ani vratit za hotove, ale cekat na reklamacni rizeni 30dni ze zakona.
Nejde mi ani tak o prachy, ale princip veci, ze za 22litru budu mit s vedomim neco, s cim nejsem 100pro spokojeny to je spatne.
Nejake zkusenosti, konkretni? Konkretni vymeny, jednani, atd...
Diky moc!