rony | pát led 04, 2013 7:47 pm
cital som raz taky pribeh...
pani neustale reklamovala auto, v servise uz boli zufali. nicila co prislo, nehovorim len plechy ale aj motoricke casti. jednu situaciu popisali asi takto:
pani notoricky zabudala na benzin, raz jej znova dosiel a potrebovala ist... tak zaradila jednotku a drzala starter...
je vela situacii, na ktore ako inzinier neprides, ze je vobec mozne to zlikvidovat, prave tak a takym sposobom.
Ano, urcite ma iPhone ochranu proti totalnemu vybitiu, urcite pocita so standardnymi situaciami, urcite tie ciselka mozu ist do nuly. A znovu a znovu a znovu a znovu zopakujem, ze sme tu mali cloveka s faktami, ktory nam dokumentoval vlastnosti typov bateriek a opakujem to, co mi utkvelo v pamati: tento typ bateriek ma RADSEJ ak je v plnom nabiti ako na nule.
To je vsetko a nemusime sa tu pomeriavat, kto kam dosti :-) nie je to nevyhnutne.
Koniec koncov, otazka je od zaciatku blba. Spravajte sa k tomu ako potrebujete a ako vam vyhovuje. Nestane sa nic horsie ako to, ze sa skrati alebo predlzi zivotnost oproti priemeru. Poukazujem vlastne na to, ze z davnejsich obdobi si pamatame ako nas bili kvoli NiMH baterkam ci inym tym historickym, ktore skutocne trpeli zlym rezimom nabijania.