Nakonec jsem se rozhodl pro reklamaci z nize uvedenych duvodu.. Mam ale fakt strach, ze narazim u dalsiho kusu na jine zavady. Jde ale o tel za 30tis. a rad bych mel ok kus asi jako kazdy z nas.
Celkem me to stve, chtel jsem se kusem z Nemecka vyvarovat problemum..
Je prosim mozne telefon vymenit jako pri nakupu pres CZ appstore ? Tedy zavolat na CZ appstore a zadat vymenu/opravu ?
Po 9 dennim uzivani povazuji za zavady :
- bzuceni/rezonace usniho reproduktoru bez ohledu na hlasitost, cim vic telefonuji tim vic se na to soustredim a fakt me to hrozne vadi, nemuzu se soustredit na hovor, obcas totiz ani nerozumim ciste slovo
- lehce uvolneny vibracni motorek, ne tak radikalne jako nekteri postuji ve videich, ale take mne obtezuje, musim si vybirat slabsi druh vibraci, ktery nerezonuje
- v leve dolni casti displaye mam na bilem a sedem pozadi viditelny cca 5x5mm stin
Reklamaci mi asi uznaji, ze?

Preji si jen at mi fakt dovezou novy kus a necekam x dnu bez telefonu. A nebo klidne i repas, ale fungujici bez viditelnosti, ze jde o repas.
Podotykam, ze se jedna o nejvice zavad najednou, co jsem u iPhonu mel tu cest.. u 4S jsem reklamoval kvuli vibr.motorku, dalsi kus kvuli usnimu reproduktoru a pak uz to bylo ok. 5S jsem nereklamoval, ale pritelkyne ano, protoze mela zezadu vetsi bublinu v laku - ale jinak byl funkcne dobry. Ale vzdy jsem objevil zavadu jednu, ted mi to fakt prijde trochu moc.
Celkem tedy 3 iPhony a dohromady 4 reklamace