Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Keď tu bol 5S ako vlajková loď, tak štartoval na 699. Ale teraz nevadí, ked bude 5SE start na 399, však? 

mirmo80 píše:No sam si to napisal, ked bol 5S vlajkova lod. 5SE samozrejme nie je.

. Ceny se mi zdají směšné, iP5S 32GB jsme kupovali za 17k a tento se 64GB je ještě levnější.

Petrt píše:Na TouchID se až tak netěš. Ideálně funguje až na 6S. Podle popisu bude mít 5SE stále to samé, co 5S/6.
Ale uznávám, že cena je super, výkon také. Štve mě, že upgradem z 5S nyní nic nezískáme.
Ten nový foťák je v trochu horším světle tragédie a neskutečná mazanice a vše ostatní je původní.

Řada 6 se mi vůbec nelíbila a navíc to je na mě moc velký ... Takže tohle je přesně podle mýho gusta. Vypadá to jako 5S a střeva to má (skoro) jako 6s
Můj další telefon bude iPhone SE !

trminek píše:iP5s nemá rozhodně stejné touch ID jako iP6. Přítelkyně má iP5s a rozpoznávání prstu je někdy doslova zoufalost. Já na iP6 nemám prakticky žádný problém vyjma situace mokrého prstu. Ano rychlost rozpoznání u iP6s je jinde, ale co se týká spolehlivosti rozpoznání je mezi iP5s a iP6 velký rozdíl. Tedy pokud bude mít iPSE čtečku z iP6, nemám s tím problém.

kotelník píše:Budu asi jediny na svete, ale prechazim z ip6S na SE. Nejhezci iphony a super vybava, za me top[emoji1303]

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé