Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
barberry.pha píše:Asi tam bude mozna nejaky problem s ios 6 a s verzi BT. Nevim jake je v ip 3GS ale ipad mini, ip5, ip4s maji BT 4.0
Ipad 2 a ip4 maji BT 2.1
mirke píše:Je to dost blbe dostat v baleni k tak drahemu telefonu chybny nabijaci kabel a teraz to cele reklamovat s tym, ze mi to tam nejaky servisak bude hadzat hore dole a cely telefon poobija.
Bobo17 píše:Měl jsem dnes poprvé v ruce bílou iPhone 5 ! jsem unešen ..až na malý detail ..mám 4S od května ANI ŠKRÁBANEC ! viděl jsem 5 která leží v pultu u prodejce vytahuje ji minimálně..a na zadní straně na jablíčku rýhy..a v hliníku taky( to mě tak štve..nevím jestli počkat na 5S anebo jít do 5tky..
eRiper píše:Osobně mi na iPhonu 5 nechybí nic – výkon monstrózní, foťák s kamerou super, displej bych komentoval až si ho ošahám. Design asi není zas tak špatný, jen je třeba si na něho zvyknout. Čtverka se mi ze začátku taky nelíbila, ale dneska ji současně s Nokií N9 považuju za skvosty mezi elektroninkou. Nicméně iPod touch 5G se mi líbí hned od začátku. Určitě iPhone 5 kupovat nebudu, 3GS ještě rok sloužit bude.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé