Takže dobrý den přeji a dovoluji si otevřít toto staré téma.
Chtěl bych se s vámi podělit o moje trápení ohledně výběru nového Iphonu.
Záměrně píši Iphonu , protože sem rozhodnutý že WP8 zatím nechci zkoušet a s androidem už sem měl tu čest , takže ten už vůbec nevyhledávám.
A teď už moje situace : Kamarád mi nabídl , abych měl pěkné vánoce

, že mi prodá Iphone 4 16GB za 4 000kč.
Iphone je rok a půl starý , CZ distribuce , slušný stav( pár škrábanců na zádech , jinak displej je OK a kovovej rám taky).
Prý mu nespadl , vše funguje (mám vyzkoušeno) , jen přechází na 5S a tohohle by se rád do vánoc zbavil.
Já teď přežívám na nějakém prastarém tlačítkovém Sony Erricsonu , takže by se mi nový telefon hodil, doma mám Ipad Mini a před pár lety jsem používal Iphone 3G na 4.2.1 -
Můj dotaz je jestli má 4ka takovou hodnotu ?
Můj další dotaz je jestli si myslíte , že by se po vánocích mohlo objevit 4S tak do těch 4-4.5k že bych si vzal tu ?
Na iphonu bych rozhodně chtěl nejnovější Ios a co sem tak prolítnul weby tak 4ka už má docela problém s Ios 7 , ale Ipad mini (defakto HW 4Ska) běží hezky .
Telefon by sloužil na běžnou činnost jako SMS, hovor, kontrola e-mailu a trávení času na facebooku a konzumace obsahu obecně , pořízení pár momentek z akcí a občasné hraní her (ale to spíš typu hill climb racing, drawrace2, logo quiz a podobné hry , které nejsou ani tak náročné , ale spíš na odreagování).
Tudíž , když to tak celý zformuluju , co byste dělali vy , být v situaci kterou sem popsal víše ?
Koupili byste Iphone 4 nebo počkali než spadne cena 4S ?
Pokud byste vzali 4ku , je cena 4k fajn nebo je kamarád čorka

.
Přeji hezký den a těším se na odpovědi .