Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

"

.
HB na iP 5 je nejlépe provedený ze všech, co mám doma.

stale pocuvam dookola, ze niektori maju problemy s wifi, niektorym prisiel rovno poskriabany, inym zase vadi "hlucny" home button. Ach dufam, ze kym mi pride, ze sa mi uplne nezhovadi
. Mam iPhone 4, s ktorym som najskor vobec nepocital a nechcel ho, no vyskytla sa mi moznost kupit ho na pausal za uplne sialene peniaze a som s nim nadmieru spokojny, taktiez teraz iPhone 5 mam moznost kupit za super prachy predal som iPhone 4 a doplatim 120€
. Ale tak verim, ze prechod z iPhone 4 bude pre mna riadny skok, no dufam, ze len pozitivny...lebo niektore veci co citam na fore tak ma dost rozladia.

. A abych teda jen neprudil, tak u focení mi ostří hned a bezchybně 

Metalgirl píše:Jak nemůže být v zorném úhlu, však to má zaostřovat do nekonečna.

barri píše:Tak jsem to taky zkoušel, a mně to ostří v pořádku, a taky to nezaostří vždy úplně uprostřed.

PtM píše:Mám problém s automatickým jasom. Všetko šlo úplne v poriadku, kým som raz nestíšil jas manuálne. Odvtedy my automatický jas vôbec nefunguje napriek tomu, že je v nastaveniach zapnutý. Mal niekto takýto problém? Čo s tým?
teď co sem si přečetl tvůj příspěvek tak mi to taky nefunguje a udělal jsem to co ty ( spíš tatka si půjčil můj telefon
)
( da se do budoucna vymenit ta bocnice?

( tak to je v haji
( jedine s displejem jo? Vis cenu cca?

Ak sa nemýlim, tak automatický jas prestal fungovať príchodom verzie iOS 6.0.0RendyCZE píše:PtM píše:Mám problém s automatickým jasom. Všetko šlo úplne v poriadku, kým som raz nestíšil jas manuálne. Odvtedy my automatický jas vôbec nefunguje napriek tomu, že je v nastaveniach zapnutý. Mal niekto takýto problém? Čo s tým?
A víš že já to mám takyteď co sem si přečetl tvůj příspěvek tak mi to taky nefunguje a udělal jsem to co ty ( spíš tatka si půjčil můj telefon
)
Rady ?
+ s tím autofocusem mě funguje částečně dobře občas se stane že to předmět nezaostří .

).

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé