Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

, ale jak se toho dá docílit? Pokud by to bylo možné, tak bych rád věděl co je dobré vypnout co zrušit, co nepoužívat a co jak nastavit. Děkuji

"

Tony píše:ahoj, tak já nevim co dělám špatně každýmu tady vydrží iPhone skvěle , já ráno vytáhnu z nabíječky ve škole viber, hry internet od 8 do 3 přijdu domu a mam běžně 50-60% takže po škole dám tak na 10 min do nabíječky nabiju tak do 80% aby vydržel do večera a večer dám do nabíječky a takhle každý den.

Predtym som nebol na take veci, ale zistujem, ze to vo vydrzi celkom pomaha. Na bezne pouzivanie vydrzi aj 3 dni. A to som na netr kazdy den, stahujem vselico, vyuzivam blesk ako svetlo. Proste je to podstatne lepsie. Len ma stve posledny iOS, pretoze na tom istom mieste som chytal wifi ovela lepsie a bolo stabilnejsie, ale teraz je to hrozne. Celkovo som rad, ze ho mam a v praci mi ho isto zavidia, pretoze ho nechcu dat z ruky.
a vobec mi neprekaza taka uhlopriecka aka je. Ked polozite IP na stol, tak niekedy proste ako keby splyval so stolom, aky je velmi tenky.
Proste parada. A s tym zahrievanim, proste odpoved je hlinnik. Ale ved nic sa to u nestane. Mne sa tiez zahrieval, ale akosi sa prestal, neviem cim to je.
Dneska jsem měl v ruce bílou variantu a je ještě luxusnější než 4S je to prostě fešák ..
)))

s baterkou nemam sebemensi problemy a to mam vse zaple
včera mi klekl po 8 hodinách používání (tak 20 minut hraní, jinak internet, mail a volání + sms) ani nevím zda je 8 hodin hodně málo nebo ne ?

dakujem ti za info, takze aj ked bude vybita napr. aj na 40 percent, dam ho nabit, no nemusim ho dat nabyt na full. Prave preto som si myslel, ze ked budem pravidelne robit ten full cycle, ze to bude ok, ale ako pises, nebudem jej radsej skodit.

)
. Presiel som z ip4. Vyse 2,5mesacne cakakanie sa vyplatilo (sk telekom). Snad. 

carny50 píše:Chtěl bych se vás zeptat, mám takové dilema.
Mám si koupit iPhone 5, 4S a nebo počkat na iP 5S/6 ?
Nevím zda se vyplatí kupovat Starší 4Sko, a zase nevím zda se nevyplatí počkat na iP 5S/6..
"

Akorát ještě něco, asi bych si k němu měl koupit pouzdro, jelikož jsem slyšel že černá varianta tohoto smartphonu se lehce poškrábne/sloupne se hliník

Gekko gecko píše:Vy co máte iP5 doporučte aplikaci na rychlý přenos pořízených fotografií, z iP do PC.
Na tohle nebudu pouštět stolní počítač a připojovat iP v režimu mass storage (není plnohodnotný jde to jen ven,zpět nee)
Samozřejmě nejlépe přes Wi-Fi či bluetooth.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé