Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
S474N píše:peter2005: patrno nic neni, z jazykoveho vykladu by mohlo byt take patrno, ze dostal NOVY telefon a nikde se tam nic o 3G nepise
Majky_ píše:Zkusit to můžeš, ale to je tvrzení proti tvrzení...
Richie píše:Dovolím si pridať moju skúsenosť s reklamáciou. Reklamoval som iPhone 3G S u T-Mobile Slovensko, z dôvodu výrobnej vady. Odovzdal som ho komplet s karabicou, pretože v sprievodnom liste ktorý som priložil k reklamačnému protokolu som jasne uviedol že žiadam výmenu za nový, nerozbalený, plne funkčný výrobok. Podľa mojich informácii bol zaslaný do CMS servisu v Bratislave. Zhruba po dvoch týždňoch mi bolo oznámené že si môžem prevziať svoje zariadenie. Bol som oboznámený že prebehla výmena SWAP modulu (vraj bol vymenený MT za nový v servise). Po preskúšaní a prezretí zariadenia na predajni som si všimol poškodenie pochrómovaného rámu a akoby stopy po páčení v horných rohoch... a moje nejväčšie zdesenie nastalo keď som si obzrel display... v spodnej časti bol abnormálne zasadený (pravá strana bola cca 3mm vyššie ako ľavá). Tak som ho neprevzal a podal reklamáciu reklamácie. Veľmi by ma zaujímalo ako riešia tieto "výmeny", pretože toto určite nebol nový a nerozbalený ako som uviedol vo svojom liste.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé