Rád by som vám vyrozprával svoj príbeh, určite by z neho bol vhodný námet na knihu ak tu niekto chce zbohatnúť

Začalo to pri predstavovaní iPhone 5S, veril som že sa iPhone začne predávať u nás na Slovensku tak ako každý rok - pár dní po predstavení a po oficiálnom štarte predaja v USA. No nestalo sa tak, Apple sa rozhodol svoje záujmy obrátiť na Čínu. Dobre, povedal som si že teda počkám. Každý deň som na internete hľadal nové informácie o začiatku predaji v SR. V jeden krásny deň po dlhých dňoch čakania a hľadania sa objavil článok o štarte predaja 25. októbra.. bolo to síce dlhé čakanie ale tak dočkal som sa. iPhone som chcel so zmluvou od operátora orange, takže možnosť odísť do nemecka do Apple store neprichádzala do úvahy. V piatok 25. som teda hneď ráno začal obvolávať predajne orange, samozrejme bez úspechu. Jeden pán z orange s ktorým už som mal dobré skúsenosti pri kúpe xperii Z v apríli mi poradil nech si spravím objednávku. Počúvol som, objednal si 32GB Space Grey s tým, že mi sľuboval napriek mojim pochybnostiam že tento model dorazí nasledujúci pondelok, najneskôr v utorok do predajne a môžem si poň skočiť. Samozrejme sa moje pochybnosti potvrdili a tak som čakal a čakal a čakal a netrpezlivo vyvolával, zisťoval a "otravoval" každý deň. Pán ma informoval že daný model majú na sklade a je to len otázka pár dní kedy ho kuriér prinesie. Nestalo sa tak do dnes. Tak som sa rozhodol že sa uskromním so 16GB ktorú ešte mali v predajni blízko môjho domova v Galante. Mali tam daný model asi 2 týždne (len jeden kus) a keď som vstúpil do predajne, pani okolo 50tky si spokojne vykračuje von s novým iPhonom. Pri pulte mi s úsmevom oznámili že som práve videl odchádzať posledný kus. Nikde v okolí 100km od môjho domova už žiadny iný iPhone na žiadnej predajni nebol. To už bola hranica mojich nervov, vrchol provokácie a výsmechu od života. Poobede som však našiel informáciu že prišli 2 iPhony do Trnavy (30km od domova). Hneď som zavolal, rezervoval a utekal. V rade som čakal asi 2 hodiny, dostal som sa na rad, iPhone položili 20 cm odomňa a už to bola len otázka 5 minút kedy sa mi dostane do ruky. Nie, samozrejme to nemôže byť také jednoduché.. iPhone nešlo vziať bez stornovania pôvodnej objednávky (pán z BA mi povedal že objednávku ide zdarma stornovať cez telefón na počkanie kedykolvek), tak som zavolal do BA nech mi to rýchlo stornujú lebo čakám v TT. Samozrejme to nešlo, musím tam ísť osobne a ešte aj zaplatiť pokutu 70 eur.. čiže zase som odišiel s prázdnou. Zajtra asi obehám polovicu krajiny keďže musím ísť do BA (60km), potom do TT (40km) a domov ak sa nič nepokazí ako to býva v mojom prípade zvykom. Za náklady na všetky cesty do BA + do TT, za tie nervy, za čakanie a to všetko by sa mi oplatilo si ten iPhone kúpiť v hotovosti prvý deň predaja. Ľudia ja sa vzdávam, budúci rok kupujem v nemecku za plnú sumu. Poučil som sa.
PS: Chcel som napísať do Apple či sa nezľutujú nad mojou sfanatizovanou dušou a nepošlú mi aspoň 15 kusov

EDIT: Ako predstava o tom ako som na tento iPhone čakal vám možno pomôže to že momentálne sa trápim a ničím svoj drahocenný život používaním samsungu s androidom.