Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
gulii píše:Příští týden budu v Berlíně na služebce, tak se na něj chci jít podívat. Když by byl zájem, tak mohu někomu přivézt. (nevím, jestli to zde na fóru může být, případně to prosím smažte).
jirimal píše:Ahoj lidi, chci se zeptat. Mám známou v Torontu, domu letí nějak kolem 25.9, v tý době by už měli iphony prodávat.
Je bezpečný nechat si od ní dovézt iPhone 6 přímo z Toronta? Koukal jsem totiž na ceny a za 16GB (mě bohatě stačí) iPhone 6 chtějí 649$, což je v přepočtu cca 13500Kč a to je podle mě hodně dobrá cena. Ale můžu to vidět zkresleně, proto se ptám vás, jestli je to bezpečné nebo ne..
smoldik píše:Ten konec října odhaduješ? Já si troufám tvrdit, že to bude dřívě. Snad v první polovině října. Vzhledem k tomu, že druhá vlna je poměrně brzy od první, tak třetí by mohla být snad taky nějak tak.
preston píše:...jen jsem si všimnul, že doba doručení 3-4 týdny, to nechápu, to bych si asi rozmyslel...
7 - 10 Geschäftstagen
Smrdaky píše:Jaké body? Pokud chce nekdo vyhazovat penize za bodypardon predrazene sluzby. Cekat ve fronte je prece adrenalin:-)
mike03 píše:Chtel jsem kupovat, ale nicim me novy iphone neoslnil. Kdyby mel super baterii tak proc ne, ale takhle to nema smysl kupovat. Zustanu u 5S a snad pristi rok s necim uzasnym apple prijde.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé