Já mám zkušenost hned z prvního dne předprodeje. Ráno po deváté jsem vyplnil údaje. Už jsem u nich v databázi, takže s tím nebyl problém. SMS mi ani nepřišla, přišel mi hned email s potvrzením rezervace a poté ve čtvrtek, že mobil je naskladněn.
Zkušenosti s novým kouskem:Znatelné zrychlení Touch ID, až je to nepříjemné, jak rychle reaguje.
Barvy a LCD naprosto identické s mým iPhone 6 Plus. Často zde byly nářky o nekvalitě či nerovnoměrnosti podsvícení, či lupání, nebo nelícující display s rámečkem. U obou mých kousků z Německa je vše naprosto precizní, jako by se potvrzovalo, že sem míří TOP kousky.
Telefon přišel s IOS 9.0., aktualizoval jsem na 9.0.1 a nastavil jako nový. Synchro s iCloudem bez problémů, musel jsem sice nastavit dost věcí, ale je čistý - po letech. SMS přeneseny pomocí aplikace třetí strany "
Backuptrans".
Zatím jsem neměl možnost testovat, mám silně nabitý víkend.
Dnes budu fotit, tak uvidím rozdíly.
Osobní pocit - přechod z iPhone 6, 6 Plus je momentálně imho zbytečný, přirovnal bych to k rozdílům mezi iPhone 4 a 4s.
Je ovšem možné, že s přibývajícími verzemi IOS a jejich náročností bude rozdíl markantnější.
Přece jen je novinek více - lepší přední i zadní Camerka, 2GB RAM, lepší a rychlejší procesor, vylepšený Touch ID.
Fanda a magor jako já neměl šanci odolat.
Btw. Původní Space grey provedení mi přijde elegantnější, než současná bílá varianta.