Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

ale jinak ten telefon jde dobře výkonu to má dost.

Objednáváno 14.4.

Ne a teď vážně, osobně si myslím, že je to hodně otázkou citlivosti na "škubání" systému každého z nás... i já jsem na to relativně citlivý u svojí 6s a nedávno jsme to řešili s kámošem, který tvrdil, že jemu se nic neškube na 6s..tak jsem si jú půjčil a dle mého se mu poškubávala ještě jednou tolik co mě.... Já začínal kdysi na 5s s IOS7 a byl jsem naprosto nadšený vyladěností systému a plynulostí....měl jsem za sebou nokii a samsung. Nedokázal jsem si představit rychlejší telefon než moje 5s...nicméně už v té době bylo dost remcálistů kteří říkali jojo IOS 6 to byla plynulost a IOS7 se jen pořád škube....njn jenže já pak začal upgradovat na IOS8 atd a už jsem si po chvíli tak začal všímat záškubů... Přítelkyně má nyní týden nový SE, přešla ze samsungu...je na vrcholu blaha, vše rychlé a plynulé.....nicméně když si ho vezmu do ruky a trošku si s ním pohraju tak sem tam nějaký ten záškub taky dokážu vyloudit...ale je to dost subjektivní záležitost..... tudíž: pokud si používal 5S s IOS7 tak je opravdu možné že bylo subjektivně plynulejší než SE s 9.3.1, které přetéká funkcemi které jsou občas o ničem ale aspon trošku brzdí výkon.....nicméně já testi 4. betu 9.3.2 a tam to začíná vypadat výkonově dost zajímavě....aspon tak jak se choval muj 6S na počátku IOS9....to co se dělo mezi tím ....9.2 a 9.3 radši ani nechci moc komentovat... 

) Zásek tam občas je, ale tak neznatelný, že to neřeším. Jako vždy po obnově tel. ze zálohy, je několik hodin než se stáhne icloud telefon celkově pomalejší a nadměrně se vybíjí i zahřívá. Je to celkem logické, když na pozadí běží synchronizační služby. Jakmile mi doběhne synchronizace, obvykle telefon zrestartuju a teď již vše běží jak má. Co se týká toho home buttonu tak ten by měl být stejný jako na 5S, kdo přechází z iP6 nebo S tak je to nepříjemný krok zpět, protože chod home buttonu na iP6 je skvělý. Rozhodně na SE nejde nijak ztuha. Spíše bych řekl že má takový hlubší stisk a na konci na dorazu se jako by přilepí, tedy nevím jak to lépe nazvat. Ale rozhodně jde zlehka.

Není to jako u iSetos...každou chvíli uvádí, že mají skladem (skladem je ještě 2 hodiny po mé objednávce) a když ho objednám, tak mi píší, že litují ale, že ho nemají!! Hrůza!! 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé