Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

hawkes píše:Tak jsem zjistil že z iPhonu ještě bzučí jako když je telefon blízko reproduktoru, už to tady myslím někdo měl, jenom nevím jak to dokážu, když to dělá občas...
Edit: Stačí zapnout Angry Birds :D

Dík
Mají 3G a budou je mít takže ti to bud opraví nebo ti dají 3G. S novejším modelem určitě nepočítej a natož ještě ze 4kou lol
za zeptání nic nedám přeci
Ja se jen pobavil

pote mi slecna rekla ze mi cidla zapisovat nebude protoze je nevidi, jedine ze bych ji telefon rozebral a to by mi pak skoncila zaruka a ze mi zarucuje ze po ceste do servisu cidla nebudou tknutá
bohuzel to ze by se jich dotkly v servisu uz nezarucuje
proste ulet ...

Typ přístroje iPhone 3G 16GB black
Popis závady 1: neustále-poškození krytů vyjma LCD 2: neustále-nefunkční tlačítka nebo přepínače
Přijato 11.2.2011 (PPL: ...)
Dokončeno 14.2.2011
Vydáno 14.2.2011 (DPD_KLAD: ...)
Stav zakázky Vydáno

"
Godoy píše:Tak jsem dneska reklamoval, slečna nepříjemná, že prasklina na krytu je mnou způsobená a šla to pohovořit s kolegou ktery se mi vysmal, ale rekl ji at to tam zapise kdyz si to preju, ale ze je to blbost, ze je to vyrobni vada a ze to delalo i u ostatních 3G a ze se semnou nebude hadatpote mi slecna rekla ze mi cidla zapisovat nebude protoze je nevidi, jedine ze bych ji telefon rozebral a to by mi pak skoncila zaruka a ze mi zarucuje ze po ceste do servisu cidla nebudou tknutá
bohuzel to ze by se jich dotkly v servisu uz nezarucuje
proste ulet ...
yeah!
S474N píše:Metalgirl: jenze zde je baterie soucasti pristroje a uzivatelky nevymenitelna

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé