Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
pegas píše:Co mají teprve vykládat naši slovenští bratři a sestry
pegas píše:Co mají teprve vykládat naši slovenští bratři a sestry
Schumi píše:Tak právě mi psala Alza : Bohužel dle informací od dodavatelů bude dodávka všech 6plus modelů v 64GB variantě o pár dnů opožděna.
Kony.cz píše:ted jsem volal do iStyle v Brne - Olympii..... mam si v patek zavolat jestli maji nejaky kusy.. a kdyz ano tak me ho hodinu bloknou abych stihl si pro nej prijet.... Takze pohoda.....Rikal pan, ze maji nekolik desitek kusu na volny prodej, mimo predobjednavek... Ty byli pro velky pocet u iStyle zruseny
Kony.cz píše:ted jsem volal do iStyle v Brne - Olympii..... mam si v patek zavolat jestli maji nejaky kusy.. a kdyz ano tak me ho hodinu bloknou abych stihl si pro nej prijet.... Takze pohoda.....Rikal pan, ze maji nekolik desitek kusu na volny prodej, mimo predobjednavek... Ty byli pro velky pocet u iStyle zruseny
Leonko píše:Kony.cz píše:ted jsem volal do iStyle v Brne - Olympii..... mam si v patek zavolat jestli maji nejaky kusy.. a kdyz ano tak me ho hodinu bloknou abych stihl si pro nej prijet.... Takze pohoda.....Rikal pan, ze maji nekolik desitek kusu na volny prodej, mimo predobjednavek... Ty byli pro velky pocet u iStyle zruseny
no tak volať by si mal hneď ráno keď otvoria
Kony.cz píše:nnn rikal ze mi ho zablokuji pouze na hodinu.. takze zavolam v 16:00 jestli maji a pokud ano hned sedam do auta a jedu.... kdyz nebudou mit, budu cekat na alzu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé