TonyStarkCZ | čtv říj 23, 2014 10:25 am
Tak co dodat k současnému stavu. Průběžně sleduji všemožné informace o předprodeji , diskuze , internetové články a magazíny, střádám názory a ,, ověřené úniky od obchoďáků z elektroprodejen ´´ atd. Mám předobjednáno a zaplaceno u Alza Iphone 6+ 64 SG a je mi jasné že telefon do Vánoc nedostanu. Měl jsem chuť zkusit i vystát si u Alzy dnes frontu, ale po posledním emailu od Alzy kde mi jasně říkají, že pokud nepřeobjednám svůj požadavek na variantu 16GB ( což je výsměch ) , tak prostě telefon nedostanu. Jo, jo dneska o půlnoci to bude hodně velký, na prodejnách elektra bude po 5ti - max. 20 ks. Obou variant ale jen ve velikosti 16GB, u operátorů možná o pár desítek víc ale rozhodně jen pár s větší kapacitu. Alza to napsala v emailu tak že minutu před půlnocí přijede kamion vysype stovky všemožných variant nových Iohonů na nádvoří a lidi si je budou podle pořadí rozebírat . Vždyť už musí ty telefony mít skladem, tak je o to víc k naštvání tohle nechutný divadlo kolem, určitě to nebude tak že jim Apple pošle dnes za minutu půlnoc sms ,, hale máte tam v náklaďáku za dveřmi 400 Iphonů tady je kód na odemčení dveří můžete prodávat. Hlavně že se budou na prodejnách u operátorů a všade jinde v rámci půlnočního předprodeje nabízet řízečky, chlebíčky , pochutiny a teplé nápoje, jo a to jistě zcela zdarma. Chápu tohle divadlo ze strany prodejců proč se to děje, ale fakt jsem zvědav jak chtěj všade zvládat davy, který ty prodejce 5 minut po půlnoci těma řízkama umlátí protože bude vyhlášeno že Iphony už nejsou, ach jo…….. No zítra bude plný net stížností a nadávek od lidí co budou stát už dnes fronty. No a Apple store ? tohle tedy fakt nepamatuju. Tak jediné v co se dá tedy opravu doufat je to že dnes o půlnoci český Apple zjistí že má skladem 1000 ks. Iphonů a začne je prodávat a dodávat alespoň do 4-7 týdnů to vidím jako jedinou naději na nový telefon do Vánoc.