Reklamace a Britex

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar Marthin | pát dub 29, 2011 10:49 am

Re: Reklamace a Britex

Přijmou Ti ho i jako samotný přístroj bez krabice, tzn. i bez sluchátek. :wink:

btw. Já jsem zase slyšel, že Britex opravuje i telefony s jemnou oxidací, protože za každou provedenou opravu, za každý opravený kus mají peníze. Když neopraví, zamítnou reklamaci, tak mají nic. :roll:
iPhone 3G 16GB - FW 4.2.1 - T-Mobile | SwitchEasy CapsuleRebel Case
Mac mini Late 2012 - OS X 10.9.1
Potřebujete zvukové podkresy do aplikací a her? Pište PM.
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar Alek13 | pát dub 29, 2011 10:54 am

Diky! Tak jdu na to:)
iPhone 3GS
iPad 2
iPhone 4S
Macbook / 2010 / SSD / OS X 10.9.
iPhone 5
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Gekko gecko | pát dub 29, 2011 11:51 am

Reklamace a Britex

Chystam se v nejblizsi dobe (asi v pondeli dnes to stejne neodeslou) 3Gs u O2 reklamovat take kvuli praskline u konektoru.Stav teleonu je vzhledem ke stari adekvatni tedy trochu poskrabane rohy a mikroskrabance na chromovem ramecku jinak ok az na lasovy skrabanec ondekce cca centimetr vlevo od sluchatka s tim jsem jej jiz pres inzerat kupoval.
Vim ze na vyrizeni reklamace maji ze zakona 30dnu jaka je ale praxe muzu pocitat tyden dva?
Kdysi jsem u operatora reklamoval nokii a trvalo jim to 20dnu jde hlavne o to ze kdyz jej prinesu na prodejnu tak pro zakazky jezdi kuryr jedou tydne no a veze se to v pripade iPone do britexu na kladne tam je to jiz ale otazka dvou dnu.
Nechci vylozene novy pristroj postaci kdyz ten kryt vymeni ale jak se k tomu postavi nevim
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Uživatelský avatar Alek13 | pát dub 29, 2011 1:07 pm

tak jsem to reklamoval, napsaly mi "oderky a skrabance po celem MT. Na horni hrane vetsi vrypy + prasklina na zadni strane nad napajecim konektorem"

uvidime co dale.. chci aspon novy ten zadni kryt.
iPhone 3GS
iPad 2
iPhone 4S
iPhone 5
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Dave | pát dub 29, 2011 2:14 pm

oni ti nový zadní kryt nedají...v Britexu mají zakázano rozebírat ty iPhony. bud ti dají nový iPhone a napíšou "výměna zakladní desky (nebo nejak tak)" nebo ti tu reklamaci neschválí a prijde ti iPhone tak jak byl.
jinak k tomu čidlu, reklamoval jsem 3x iPhone 4 (po ctvrte vraceny peníze), a pokaždé jsem trval na tom at tam napíšou že čidla vlkosti jsou ok, a pokaždé to tam napsaly (a kontrovaly je).
iPhone XS Max // watch // mac
Moje heslo - nikdy to nevzdávej, restore pomůže vždy!
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar Bulwa | pát dub 29, 2011 9:13 pm

Gekko gecko
Reklamoval jsem svůj iP 3G letos v únoru. V pondělí odešel z O2 v Ostravě do Britexu, v pátek byl zpět na prodejně nový vyreklamovaný kus. Jde to sledovat podle IMEI u Britexu. Horší to už bylo na prodejně,kdy ho ani v sobotu večer jěště neměli vybalený a byli trochu naštvaní ,že jsem nečekal na jejich SMS :D
Obrázek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Gekko gecko | pát dub 29, 2011 10:15 pm

Diky za tvoji reakci :wink:
Nechci apple v tomhle nejak zneuzivat ale kdyz praskajici kryt uznali jako vyrobni vadu tak proc reklamaci nezkusit :)
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Uživatelský avatar Alek13 | stř kvě 04, 2011 4:39 pm

ahoj!
na strankach britexu, jsem zadal svuj IMEI, a bylo napsano:
Typ přístroje iPhone 3GS 16GB black
Popis závady 1: poškozené-poškození krytů vyjma LCD
Přijato 3.5.2011
Dokončeno 4.5.2011
Vydáno -
Stav zakázky Expedice

+ fotka iphonu bez zadniho krytu <--- tady pisou ze britex nesmi rozebirat iphone

co to znamena?
iPhone 3GS
iPad 2
iPhone 4S
iPhone 5
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

assaultin | stř kvě 04, 2011 8:09 pm

zdravim mam dotaz mam Iphone 4 asi 3 měsice, od posledni aktualizace mi obcas spatne funguje tlacitko kulaty jak se pouziva v menu atd. jednou ho zmacknu a telefon neraguje podruhy a uz to jde, s 10 pokusu to udela 2x nic. je to na reklamaci? nebo pockat na novou aktualizaci , predtim v pohode ale jak sem udelal aktualizaci tak to obcas blbne nevim no:-(

kubakon | sob kvě 07, 2011 5:54 pm

Chtěl jsem se zeptat zda li už mam 3. reklamaci a budu chtít vratit peníze tak my k tomu daj minusovou faKTURU NEBO MY JEN DAJ PENIZE BEZ NIČEHO . někdo naky zkušenosti děkuji.

Gil | sob kvě 07, 2011 6:10 pm

Pokud máš nárok na vrácení peněz dostaneš dobropis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

kubakon | sob kvě 07, 2011 6:43 pm

Diky to jsem potreboval vedet . Jeste jak by tomu bylo kdybych jsi telefon vymenil za jiny jak by se to pak resilo taky neco dostanu ?

Uživatelský avatar Dave | ned kvě 08, 2011 11:01 am

mě vrátily peníze, ale musely to poslat nejdřív eště na posouzení do britexu..pak prišlo že to schvalujou, a na místě mi poslal peníze na muj učet a dal mi k tomu takovej papír..asi ten dobropis nebo jak píšete.
iPhone expert
iPhone expert

Gil | ned kvě 08, 2011 4:16 pm

kubakon píše:Diky to jsem potreboval vedet . Jeste jak by tomu bylo kdybych jsi telefon vymenil za jiny jak by se to pak resilo taky neco dostanu ?

Dostaneš dobropis na starý telefon a klasickou fakturu na nový telefon
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar krabicka3 | pon kvě 09, 2011 8:49 am

Abych se podelil take o zkusenost. Po roce a dvou mesicich jsem kvuli nepresne GPS reklamoval svoje bile 32GB 3GS, ktere jsem mel vzdy v perfektnim stavu (v obalu od prvniho dne). Po 14 dnech jsem dostal nove 3GS.
iPhone X 256GB Space Gray, iPad Pro 12.9 512GB Cellular Space Gray
Host
Host

shotik | pon kvě 09, 2011 11:54 am

assaultin: podobny problem mam i ja ale nechce se mi to tam kvuli tomu nest. a co vic aby se mi v tom hrabali :/ nevim zda i toto je narok na novy kus nebo jestli se v tom budou stourat:)

iPhone XS 64GB
iPad Mini 5
Macbook Pro Retina 13 Late2017
Apple TV 4
Synology NAS
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Legally Blond | pon kvě 09, 2011 12:24 pm

cca po 9ti dnech vyreklamován IP4 bez problému vše Britex uznal žádné tahanice ani dohady tzn. nový kus je doma a přiznám že rozdíl ve žlutém nádechu nového kusu je znatelný oproti mé původní IP4. Hold nebudu porovnávat u kolegů a jsem rád že to takto dopadlo vyžloutlé fleky a nefunkční GPS byla nuda. Děkuji Britexu
Host
Host

Uživatelský avatar parmin | pon kvě 09, 2011 1:06 pm

parmin píše:Dnes jsem donesl do Vodafone na reklamaci cca rok a půl starý 3GS. Telefon je ve velmi slušném stavu, byl nošený v pouzdře, nikde výrazně odřený, jen jedno smítko pod displejem. Nevím, jak se mi to stalo, ale čidlo u konektoru mám mírně do červena. Možná to mám z lyží, asi třikrát se mi telefon při přechodu z mrazu do teplé místnosti pořádně orosil...
Chtěl bych se zeptat, jestli někdo zde na fóru nemá zkušenost, jak v tomto případě Britex postupuje - myslím tedy zda se zabývají vlhkostním čidlem u závady, která s vlhkem nemůže souviset - v mém případě prach pod displejem. Díky moc!

Pokračování příběhu:

Telefon se mi vrátil opravený - v Britexu tedy odstranili prach, který byl pod displejem. Z toho usuzuji, že telefon museli rozebrat, minimálně tedy přední sklo, protože smítko prachu bylo pod ním. Červené čidlo vlhkosti ve spodním konektoru tedy v tomto případě neřešili, telefon opravili.
Doma jsem si ale všiml, že mi v pravém horním rohu nesedí stříbrný rámeček - mezi rámečkem a zadním černým krytem je z boku cca 0,5 mm mezera. Telefon jsem tedy znovu odnesl do Vodafonu a požádal o opravu. Tak tedy druhá reklamace, uvidíme, jak se k tomu postaví.

... to be continued ....
iPhone 8 * iPad 6 * Mac Mini * Apple TV * AirPods
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar Alek13 | pon kvě 09, 2011 1:36 pm

ohledne moji reklamaci - na strankach britexu je napsano: stav "Vydano" skoro tyden, ale vodafone stale nic:)
iPhone 3GS
iPad 2
iPhone 4S
iPhone 5
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Legally Blond | pon kvě 09, 2011 3:01 pm

Proč se nekoukneš kde telefon cestuje(číslo balíku máš napsané u vyřízeného požadavku na stránkách britexu) také mě nikdo nekontaktoval kouknu na DPD jasně napsáno zásilka doručena na nic nečekám a mažu na krám ať mě jej vydají nikdy žádný problém.
Host
Host

nixx | úte kvě 10, 2011 9:28 pm

Omlouvám se, jestli se to tady už řešilo.
Jak je to doopravdy s tím, že Britex není oprávněn rozebírat iPhony v záruce? Dnes mě trošku vystrašila tahle fotka mého iP, kterou jsem si stáhl ze stránek Britexu (z jejich online databáze): http://dl.dropbox.com/u/23103786/iphone-servis.jpg

Legally Blond | stř kvě 11, 2011 11:31 am

Měl jsem to samé nic se neboj frčí ti novej kousek....no novej jak se to veme vlastně přebalenej.
Host
Host

Uživatelský avatar Dave | stř kvě 11, 2011 12:34 pm

víte co je sranda? :D kámoš reklamoval utopenej iPhone 4 16GB (fungoval potom, jen nějak nešel fotak)...tak ho šel reklamovat, řekl něco že jak strašně pršelo tak od tý doby mu nejde fotak...no a za tejden měl novej iPhone 16GB :D
iPhone expert
iPhone expert

Ivet | čtv kvě 12, 2011 7:07 pm

Tak přestože má tahle diskuze už 27 stránek, přispěju taky se svojí zkušeností... Nechci se jenom vypovídat, spíš pomoct ostatním, kterým moje zkušenosti třeba pomůžou.
Měla jsem iPhone 4 asi 3 měsíce (od Vánoc), když přestal jít signál a wifi. Byl koupenej u Vodafonu a ti ted prevadi vsechny cisla na novej system, tak kdyz mi po trech dnech bez signalu dosla trpelivost a sla jsem je tam mirne sprdnout, ze kvuli jejich prevodu cisla uz tri dny nemam signal, nikomu se nedovolam a nikdo se nedovola me, byla jsem ujistena, ze to neni chyba Vodafonu, ale iPhonu. Okamzite jsem se rozhodla, ze ho reklamuju a protoze nemam doma mobil, na kterym bych vyuzila internet za 500 mesicne ani dalsi sluzby co tam mam, chtela jsem zrusit vetsinu ze sluzeb. To jsem se ale pry spletla, kvuli prevodu cisla mam minimalne na mesic zmrazeny ucet, takze budu stale platit tisicikorunove ucty za telefon. To sice nema s britexem a reklamaci nic spolecneho, ale byla to prvni kapka a diky ni jsem si davala o dost vetsi pozor a chtela jsem jednat zasadne s pracovnikama na pobocce, co o reklamacich iPhonu neco vi. Predtim jsem si ho nafotila, do protokolu nechala peclive napsat ze je neposkozeny, cidla na oxidaci jsou negativni a ze se jedna nejspis o hardwarovy problem.
Dnes, kdyz jsem zjistila, ze reklamace je vyrizena, prvni, co me zarazilo byla vystavena fotka vnitrku iPhonu. Po tom, co jsem precetla vsechny clanky jestli Britex ma opraveni do iPhonu lezt nebo ne, jsem tam napsala e-mail:
-----Original Message-----
From: Iveta Pisingerova [mailto:iveta.pisingerova@gmail.com]
Sent: Thursday, May 12, 2011 3:21 PM
To: mobil@britex.cz
Subject: iPhone

Dobrý den, je informace, že vy jako autorizovaný servis, máte od Applu zakázáno iPhony jakkoli rozebírat, pravdivá?

Děkuji,
s pozdravem.

a tohle mi odepsali:

Dobrý den,

Nejsme autorizovaný servis, ale smluvní servis mobilních operátoru pro českou republiku. Do prvního roka se telefon nerozebírá ale vyměnuje za nový. Pokud máte se svým přístrojem problém, obraťte se na prodejce.

S pozdravem,

Michal Petřík
Customer Care Representative
BritexCZ s.r.o
Milady Horákové 125
Kladno 272 01
Telefon.: +420 312 242 416-9
Fax.: +420 312 242 322
Mobil.: +420 777 717 041
mpetrik@britex.cz

Takze si sami muzete udelat obrazek co je to asi za firmu, zvlast kdyz na jejich strankach maji vyslovne napsano, ze jsou autorizovany servis iPhone. Taky kvuli tomuhle zvazuju, ze na ne poslu COI, protoze psat klamny informace na web a chovat se podle nich by si dovolit nemeli.
U vyrizeni objednavky jsem nenasla jak to nakonec hodlaji vyresit, tak jsem tam volala a pry poslou novy kus.
Tak doufam, ze to bude mit stastny konec a zbytek probehne hladce a opravdu dostanu uplne novy.
Kazdopadne doporucuji velkou opatrnost, vsechno si nafotte, nechte napsat do reklamacniho protokolu, klidne jim sami napiste e-mail a s nim tam prijdte, vytisknete si fotku z jejich vyjadreni, jakmile ho otevrou, mate plne pravo na novy!!
Tak hodne stesti :)

Uživatelský avatar jackherrer | pát kvě 13, 2011 9:04 am

dekujeme za zkusenost. takto se ma postupovat pri reklamacich. vse si predem nafotit a zaznamenat do predavaciho protokolu, jedine tak se vyhnes ojebani ze strany britexu.
I will maintain an attitude of open-mindedness.
Moderator fóra
Moderator fóra

Legally Blond | pát kvě 13, 2011 9:16 am

Abych pravdu řekl tak mě také štve platit internet v mobilu a jako zápůjční kus dostanu starou herku která sotva volá na tož aby běhal net. Pokud si dobře pamatuju běhalo tady info že ti při reklamacích půjčují iphone mě se to tedy nikdy nestalo a vždy když jsem jej požadoval tak žádny pobočka neměla a že jsem reklamoval jak IP3G tak i IP4 čert to vem, na druhou stranu jsem s Britexem nikdy špatnou zkušenost neměl vždy jsem dosáhl na výměnu kusu a jak si i ty uvedla že si našla fotku otevřeného IP tak je skoro 100% jasné že dostáváš novej kousek. Za další vznášet dotaz na Britex je vlastně hloupost a mrhání časem ty máš uzavřenou smlouvu s operátorem a proto chápu že tě britex poslal někam onam. Pokud jde o to pozastavení služeb tak to možné je ale troufám si říc že jsem měl vždy IP opraven max do 12 dnů a tak jsem službu nepozastavoval což mě operátor nabídl....pokud budeš šikovná a komunikativní a reklamace se bude opakovat a čas se prodlouží tak si jistě dokážeš u operátora vytelefonovat patřičnou kompenzaci za nepříjemnosti s tím že ti nebyl zapůjčen telefon který neovládá služby, které máš zaplaceny. Souhlasím že do reklamačního protokolu je vhodné zapsat vše důležité čidla stav atd atd. pokud jde o můj případ i když jsem neuváděl nic o čidlech atd. uvedl jsem pouze skutečnou závadu IP byl i tak opraven. Co mě ale opravdu štve je to že, pouze a pouze dostáváme přebalené staré IP do nového kabátu a ten ti je pak prezentován jako nový kus.
Host
Host

Uživatelský avatar S474N | pát kvě 13, 2011 1:21 pm

Legally Blond píše:Co mě ale opravdu štve je to že, pouze a pouze dostáváme přebalené staré IP do nového kabátu a ten ti je pak prezentován jako nový kus.

A co jako resis? Ze je wifi "vyvysilana" nebo pametovej cip "nekolikrat prehranej"? Podle me je dulezitejsi prave to, ze je komplet nova zaruka 2 roky a fungl novy kabat. Vic bych asi neresil. Navic vy, co tu pisete stesky na Britex, partnerem pro vyrizeni reklamace je prodejce a nikoliv smluvni servis.
Obrázek

iPhone 7 128GB Silver, v10.1.1 CZ nonJB :(
iPad Air 2 64GB Cellular Black, v9.0.2 CZ JB
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Legally Blond | pát kvě 13, 2011 2:29 pm

řeším třeba to že je strženej reprák, bordel pod sklem, ne vždy dobře usazen kryt atd. hlavně že na něm máš folie...to teda výhra, koupíš si u mě nové auto budeš jej reklamovat a já ti ho pouze přelakuju a budu vydávat za nové tak to je snad JOKE ne?
Host
Host

Uživatelský avatar S474N | pát kvě 13, 2011 3:05 pm

Legally Blond: tak pokud nekdo prevezme z reklamace telefon ve stavu, v jakem zde uvadis, tak bych rekl, ze je to problem dotycneho, respektive problem na urovni jeho inteligence.
Obrázek

Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Ivet | pát kvě 13, 2011 4:37 pm

Taky jsem hledala, jestli nahodou nemaji povinnost zapujcit nahradni telefon stejny, nebo maximalne o tridu horsi, ale aspon vodafone toto nikde nema uvedene, takze pochybuju... jedine ze by to byla nejaka apple garance, ale to se mi taky nekde nepodarilo najit, takze s tim, ze chces misto reklamovaneho iPhonu zapujcit jiny podle me moc nepochodis... no muzes se podivat na nejaky smluvni podminky, od Applu by se to docela dalo ocekavat...
a k druhemu tematu, rozhodne nechci prevzit stary iPhone jenom s novym krytem a jinymi soucastkami, po tom, co jsem si o reklamacich zjistovala by to byl docela pesek. jde si to teda nejak ohlidat primo v prodejne? napada me IMEI, ale to by se dalo zkontrolovat snadno, ne? nejsem odbornik, proto se ptam abych si mohla overit, ze dostanu opravdu novej.
Diky

Legally Blond | pát kvě 13, 2011 10:13 pm

S474N OK také se to dá tako napsat, ale ber v úvahu že řada osob k tomu přistupuje jako k novému kusu a ani je nenapadne provádět detailní kontrolu všeho... odloupává folie nechá si IP v shopu aktivovat aby mohl provést zkušební hovor atd. atd. a na místě pak reklamace rozporovat. V prvé řadě jsem chtěl poukázat na to, že mě nevyhovuje ta skutečnost že za svých XY tisíc ''mohu'' dostat jetej telefon v novém kabátě a radovat se jak mám novou záruku na možná staré železo pardon to mě připadá dost málo. Dle tvojí reakce chápu že ti to je jedno ale 100 lidí 100 chutí.

Ivet nové balení dostaneš až dokážeš IP vyreklamovat 3x nebo 4x do té fáze že dojde k odstoupení od smlouvy popř. ti bude vrácena částka za tvůj IP a obratem si v shopu koupíš nový Iphone pak to s Britexem nemá nic společného a řešíš na úrovni operátor nebo jiný obchodník od kterého jej máš.
Host
Host

Ivet | sob kvě 14, 2011 7:14 am

Tomu ja rozumim, to jsou podminky reklamace a naprosto s tebou souhlasim. Jak sis ale mohl precist v mym prispevku, kdyz jsem si zjistovala, jak reklamace probehla, bylo mi receno, ze iPhone vymeni za novy kus. V e-mailu uvedli, ze to tak delaji u vsech do jednoho roku od koupi a potvrdili, ze ho nesmi otevirat, tudiz kdyz to je hardwarova chyba, nic jineho jim nezbyva. Proto se ptam, jestli si jde nejak ohlidat, ze je opravdu novy. Kdyz budu mit v reklamacnim protokolu cerny na bilym, ze reklamace byla z jejich strany vyresena vymenou za novy kus, tak mam pravo ho dostat a samozrejme si to poradne ohlidam. Kdyby byla reklamace vyresena jakkoli jinak, pak bude platit to, cos mi napsal :)

Legally Blond | sob kvě 14, 2011 12:00 pm

Ivet ber to tak ze ip bude novej v zarucaku bude napsan swap jednotky dostanes nove IMEI a poslan novy "kus" neni moznost a nebo ji neznam jak zjistit i kdyz podle neceho na to nekdo prisel ze jeho Ip nekde figuroval mozna podle nekajech zaloh ci IMEI??? ze jde pouze o prebal jineho jiz pouziteho ip a nerad bych tvrdil ze tomu tak vzdy je. Jak psal Satan pokud ti na tom nesejde a ip nebude delat neplechu po nicem nepatrej zaruku mas a hotovo, pokud ti tato varianta nevyhovuje bojuj o vraceni penez na zaklade opravnenych reklamaci a kup pak novej zabalenej kus na prodejne.
Host
Host

Uživatelský avatar Dave | sob kvě 14, 2011 12:12 pm

S474N píše:
Legally Blond píše:Co mě ale opravdu štve je to že, pouze a pouze dostáváme přebalené staré IP do nového kabátu a ten ti je pak prezentován jako nový kus.

A co jako resis? Ze je wifi "vyvysilana" nebo pametovej cip "nekolikrat prehranej"? Podle me je dulezitejsi prave to, ze je komplet nova zaruka 2 roky a fungl novy kabat. Vic bych asi neresil. Navic vy, co tu pisete stesky na Britex, partnerem pro vyrizeni reklamace je prodejce a nikoliv smluvni servis.

žadná zaruka znova na 2 roky neni, oni to mají vychytaný. napíšou ti do protokolu že byla vyměnena hlavní jednotka iPhonu a že je nové IMEI, ale zaruka pokračuje pořád od první koupi iPhonu ;)
iPhone expert
iPhone expert

Ivet | sob kvě 14, 2011 12:26 pm

S tou zarukou se domluvte :)) fakt nevim jak to je, muzu vam to rict az si pro nej pujdu, zatim se mi neozvali, prestoze podle britexu uz byla zasilka vydana dorucovaci sluzbe a podle dorucovaci sluzby byla zasilka uz predevcirem v poradku dorucena..tem chlapkum na prodejne asi nedochazi, ze lidi v iphonu nemaj jenom zpravy a cisla, ale i kalendar, e-maily a ostatni veci, potrebuje ho opravdu denne pouzivat a byt mobilni a malokdo ma doma jentak nahradni iPhone.. zbytecny se rozcilovat...
Kazdopadne je mi jasny, ze ve vysledku to nepoznas jestli ti daj novej nebo ne, ale jde tu o princip asi jako s celou reklamaci a Britexem...mam napsano, ze dostanu novy kus, tak proste chci UPLNE novy, je to telefon za 16 tisic a to aspon pro me rozhodne neni malo, tak proboha kde to sme??
To je jak uz tu nekdo napsal jako kdyby jsi chtel novy auto a oni vzali stary, dali mu novou karoserii, prestrikali ho, pretocili kilometry a dali ti ho?? Jako nezlobte se na me ale tohle neni normalni...

Uživatelský avatar S474N | sob kvě 14, 2011 12:28 pm

Dave: zaruka JE 2 roky, at se ti to libi nebo ne. :wink:
Obrázek

Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Uživatelský avatar Marthin | sob kvě 14, 2011 12:29 pm

Dave: opravdu? já jsem myslel a většinou platilo nové sériové číslo = nový výrobek = nová záruka :roll:
Máš (případně někdo jiný) nějakou osobní zkušenost, případně podklad, že se mýlím(e)? Docela by mě to zajímalo jak to teda je. :beer:
Díky.
iPhone 3G 16GB - FW 4.2.1 - T-Mobile | SwitchEasy CapsuleRebel Case
Mac mini Late 2012 - OS X 10.9.1
Potřebujete zvukové podkresy do aplikací a her? Pište PM.
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar rallydavid | sob kvě 14, 2011 1:12 pm

Asi nevite jak je to s případnou zárukou na iP koupený na firmu který měl záruku jen 1 rok?...Když bych dostal novy bude zase jeden rok nebo žádná?
iPhone 3G 8 GB -Dead
iPhone 3GS 16 GB iOS 6.1.6JB
iPad 3 3G 64 GB iOS 7.1.1JB
iPhone 5S (2x) 16 GB Black
iPhone 6S 64 GB -Sold
iPad Mini Retina 16 GBiOS 9.3.3JB
iPhone 7 32 GB iOS 12.x

iPad Pro 10.5 64 GB iOS 13.x
iPhone X 64 GB iOS 12.x
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar Dave | sob kvě 14, 2011 2:15 pm

Marthin píše:Dave: opravdu? já jsem myslel a většinou platilo nové sériové číslo = nový výrobek = nová záruka :roll:
Máš (případně někdo jiný) nějakou osobní zkušenost, případně podklad, že se mýlím(e)? Docela by mě to zajímalo jak to teda je. :beer:
Díky.

no podklad jsem měl, muj zaruční list od iPhone 4 32GB...ale jelikož už mi vratily peníze po 8 mesících tak ho nemám. ale i jsem se jich na to ptal, jestli mi zaruka platí od znova 2 roky, nebo ta puvodní..a řekli mi že ta puvodní (což bylo v srpnu 2010).
iPhone expert
iPhone expert

Ivet | sob kvě 14, 2011 6:30 pm

Podle mého názoru je nový kus = nové seriové číslo = nový záručák = nová záruka.. stálo by se podívat do zákoníku...

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na iPhone - smartphone