Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

glock1719 píše:Mám prosbu , jsem na hotelu v zahraničí . Problém WiFi .
Proste se nemůžu přihlásit . Přitom iPhone 4S manželky a můj iPad 2 v pohode.
V 5 mám poslední verzy softveru.

Rozhodl jsem se že si koupím nový telefon. Měl jsem vybranou Nokiu Lumiu 900
Na stojánku hned vedle byl zapojený Iphone 5, říkám si že ho alspon vyzkouším, po hodině kdy jsem stál a jen zíral co všechno umí, na nádherný foťák Isight, a všechno okolo, vyhrál iphone 5 na celé čáře a doma se již dva dny těším z tohodle mazlíka
64GB pamět ?? Neuvěřitelný, nádherný fotky, super ovládání, všechno jsem si zvládl nastavit sám a to podotýkám že toto je můj 1. iphone
Takže vřele doporučuju.

PunkBoy píše:Dobry den neviem ci mate este niekto podobn problem ale minimalne 2 moji znamy takisto ako aj ja im nefunguje druhy reproduktor na iPhone. Z tych dvoch co su na spodku tak im aj mne funguje len ten napravo. Asi to pojdem reklamovat ak nenajdem riesenie. Ale zvlastne na tom je za tolkym ludom v mojom okoli sa to deje

Metalgirl píše:PunkBoy píše:Dobry den neviem ci mate este niekto podobn problem ale minimalne 2 moji znamy takisto ako aj ja im nefunguje druhy reproduktor na iPhone. Z tych dvoch co su na spodku tak im aj mne funguje len ten napravo. Asi to pojdem reklamovat ak nenajdem riesenie. Ale zvlastne na tom je za tolkym ludom v mojom okoli sa to deje
Klidně reklamuj, ale vysmějí se ti, iPhone má totiž jen jeden reproduktor a to druhé je mikrofon. http://support.apple.com/kb/SP655
a vazne, mas pravdu. dakujem ze si ma poucil. fakt som to nevedel, poviem to aj znamym ze to neni ziadna vada.

"

. Snad se držák nerozpustí 

Petrt píše:OT: Taky se už těším na léto, autonabíječku a spuštěnou navigaci. Snad se držák nerozpustí

.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé