Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Ivet píše:k. Mam pravo si zjistit, co s nim nasmlouvany servis muze a nemuze delat a pokud maji sluzbu, ze si muzu online zkontrolovat stav reklamacniho rizeni, davaji k tomu fotky otevrenych telefonu a pritom nejsou opravneni telefony rozebirat rozhodne v poradku neni.
parmin píše:parmin píše:Dnes jsem donesl do Vodafone na reklamaci cca rok a půl starý 3GS. Telefon je ve velmi slušném stavu, byl nošený v pouzdře, nikde výrazně odřený, jen jedno smítko pod displejem. Nevím, jak se mi to stalo, ale čidlo u konektoru mám mírně do červena. Možná to mám z lyží, asi třikrát se mi telefon při přechodu z mrazu do teplé místnosti pořádně orosil...
Chtěl bych se zeptat, jestli někdo zde na fóru nemá zkušenost, jak v tomto případě Britex postupuje - myslím tedy zda se zabývají vlhkostním čidlem u závady, která s vlhkem nemůže souviset - v mém případě prach pod displejem. Díky moc!
Pokračování příběhu:
Telefon se mi vrátil opravený - v Britexu tedy odstranili prach, který byl pod displejem. Z toho usuzuji, že telefon museli rozebrat, minimálně tedy přední sklo, protože smítko prachu bylo pod ním. Červené čidlo vlhkosti ve spodním konektoru tedy v tomto případě neřešili, telefon opravili.
Doma jsem si ale všiml, že mi v pravém horním rohu nesedí stříbrný rámeček - mezi rámečkem a zadním černým krytem je z boku cca 0,5 mm mezera. Telefon jsem tedy znovu odnesl do Vodafonu a požádal o opravu. Tak tedy druhá reklamace, uvidíme, jak se k tomu postaví.
... to be continued ....
k.i.l.l.e.r píše: Ale paní v O2 mi rikala, ze pokud budu reklamovat 2x stejnou závadu když poprve nebyla uznana, ze mi muzou nauctovat 500 za dopravu a ze si mam nejdriv zavolat do britexu a domluvit se s nima, od rana se tam nemuzu dovolat - hlasovka.
k.i.l.l.e.r píše: "A jde mi o to, mám tam uvést, že v případe neuznani reklamace, že se obrátím na ČOI + že chci odstoupit od smlouvy?
k.i.l.l.e.r píše:Mám nárok odstoupit od smlouvy?
lama5 píše:Zdravim, mám rok a půl 3GS 32GB 4.2.1 JB T-mobile CZ dost používaný, poslední dobou mi hoodně často i několikrát denně vypadává GSM signál obzvláště při hovorech a celkově se iP přehřívá až do stavu připojit k iTunes, situace začíná být neúnosná.. (restore apod. nic neřeší)
Jde mi o to má cenu dávat iP k reklamaci vzhledem k výše citovanému i přez to, že jsou na krytu iP vidět stopy pádu na všech rohách, nelícující kovový rámeček, vzadu klasika prasklý kryt u konektoru, prach uvnitř a hlavně prasklé sklo po pádu (mě to nevadí) a dole u konektoru čidlo vlhkosti má okraj mírně zrůžovělý (nikdy se nekoupal !), horní vlhkostní čidlo je OK.
Bude problémém prasklé sklo a spodní vlhkostní čidlo, když budu reklamaci situovat na nefunkční vnitřní HW? Vnější opotřebení by doufám nemělo vadit. Má někdo zkušenost, má to vůbec cenu? Ps. hledal jsem zde info a nic.. Díky
Edit: čidlo by nemělo vadit, a o to sklo, názor?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé