Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Gil píše:S474N Nic jako "opetovne posouzeni stavu" neexistuje. Reklamovat můžeš pořád dokola a zadarmo. Pokud ti reklamaci nepřijmou vůbec tak pak jen soud

lama5 píše:lama5 píše:Zdravim, mám rok a půl 3GS 32GB 4.2.1 JB T-mobile CZ dost používaný, poslední dobou mi hoodně často i několikrát denně vypadává GSM signál obzvláště při hovorech a celkově se iP přehřívá až do stavu připojit k iTunes, situace začíná být neúnosná.. (restore apod. nic neřeší)
Jde mi o to má cenu dávat iP k reklamaci vzhledem k výše citovanému i přez to, že jsou na krytu iP vidět stopy pádu na všech rohách, nelícující kovový rámeček, vzadu klasika prasklý kryt u konektoru, prach uvnitř a hlavně prasklé sklo po pádu (mě to nevadí) a dole u konektoru čidlo vlhkosti má okraj mírně zrůžovělý (nikdy se nekoupal !), horní vlhkostní čidlo je OK.
Bude problémém prasklé sklo a spodní vlhkostní čidlo, když budu reklamaci situovat na nefunkční vnitřní HW? Vnější opotřebení by doufám nemělo vadit. Má někdo zkušenost, má to vůbec cenu? Ps. hledal jsem zde info a nic.. Díky
Edit: čidlo by nemělo vadit, a o to sklo, názor?
Pokračování - tak zítra odnáším 3GS na prodejnu k reklamaci! Nakonec mi úplně kleknul a vůbec nefunguje baseband část (gsm/wifi/bluetooth) a ani normální cestou nejde restore, takže je teď po zapnutí ve stavu ikona usb/iTunes. Zkusím reklamaci situovat na HW závadu (což na 99procent je..) + navíc ještě budu reklamovat prach pod sklem a prasklý zadní kryt u konektoru. Moc šancí s uznáním reklamace si nedávám, vzhledem k vnějšímu opotřebení iPhonu (viz.text výše), ale přeci jen je to poslední možnost a byla by škoda ji nevyužít. O výsledku budu informovat

)

, píšeš tu krásně paragrafy, ale znáš vůbec obchodní zákoník.?

PS.Diskutovat s tebou o platnosti záruky po JB zařízení s tebou rozhodně nebudu byla by to téma soudě dle tvých reakcí na další auditko. Jen upozorním, že proběhl soud v USA a bylo rozhodnuto o tom, jak se má firma Aplle dívat na JB zařízení a potažmo porušení záruk..Barbinka píše:Ale sám máš v podpisu "JB"..Už jen to je z tvé strany hrubé porušení záručních podmínek výrobce a prodejce, jedná se o hackerský zásah do OS telefonu. Buď rád že po tomto servis nejde, neprošlo by 60% telefonu co by jim přišlo do ruky.

kotak píše:a podle ty fotky to vypadá, jak kdybych do něj nalil litr vody. Nikdy do styku s vodou nepřišel.

, tvoje urážení a barvitý slovník o tom dost vypovídá. Jen drobnost, pokud někomu britex najde oxidaci, chápu, že se brání, že telefon nemohl v žádném případě přijít do kontaktu s vodou, ale když někdo prohlásí, že má prasklý Touch a je to z hoodně používání, tak promiň, je to zavádějící. Nikdo neříká že jsi co jsi psal, ale neumím si pořádně představit, jak při pouhem doteku může prasknou sklo, kort ve vrchní části.
). Právě že sama jsem zákazník a vím moc dobře jaké to je, když se stane něco podobného. iPhone není levný telefon a dle toho by k němu měl i člověk chovat. 

S474N píše:Tak pokud sis to tam vyslovene nenechal napsat, tak jsi vis kde. Hlavni je, ze se to tady porad do zpitomeni pise.

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot]