Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Gil píše:S474N Nic jako "opetovne posouzeni stavu" neexistuje. Reklamovat můžeš pořád dokola a zadarmo. Pokud ti reklamaci nepřijmou vůbec tak pak jen soud
lama5 píše:lama5 píše:Zdravim, mám rok a půl 3GS 32GB 4.2.1 JB T-mobile CZ dost používaný, poslední dobou mi hoodně často i několikrát denně vypadává GSM signál obzvláště při hovorech a celkově se iP přehřívá až do stavu připojit k iTunes, situace začíná být neúnosná.. (restore apod. nic neřeší)
Jde mi o to má cenu dávat iP k reklamaci vzhledem k výše citovanému i přez to, že jsou na krytu iP vidět stopy pádu na všech rohách, nelícující kovový rámeček, vzadu klasika prasklý kryt u konektoru, prach uvnitř a hlavně prasklé sklo po pádu (mě to nevadí) a dole u konektoru čidlo vlhkosti má okraj mírně zrůžovělý (nikdy se nekoupal !), horní vlhkostní čidlo je OK.
Bude problémém prasklé sklo a spodní vlhkostní čidlo, když budu reklamaci situovat na nefunkční vnitřní HW? Vnější opotřebení by doufám nemělo vadit. Má někdo zkušenost, má to vůbec cenu? Ps. hledal jsem zde info a nic.. Díky
Edit: čidlo by nemělo vadit, a o to sklo, názor?
Pokračování - tak zítra odnáším 3GS na prodejnu k reklamaci! Nakonec mi úplně kleknul a vůbec nefunguje baseband část (gsm/wifi/bluetooth) a ani normální cestou nejde restore, takže je teď po zapnutí ve stavu ikona usb/iTunes. Zkusím reklamaci situovat na HW závadu (což na 99procent je..) + navíc ještě budu reklamovat prach pod sklem a prasklý zadní kryt u konektoru. Moc šancí s uznáním reklamace si nedávám, vzhledem k vnějšímu opotřebení iPhonu (viz.text výše), ale přeci jen je to poslední možnost a byla by škoda ji nevyužít. O výsledku budu informovat
Barbinka píše:Ale sám máš v podpisu "JB"..Už jen to je z tvé strany hrubé porušení záručních podmínek výrobce a prodejce, jedná se o hackerský zásah do OS telefonu. Buď rád že po tomto servis nejde, neprošlo by 60% telefonu co by jim přišlo do ruky.
kotak píše:a podle ty fotky to vypadá, jak kdybych do něj nalil litr vody. Nikdy do styku s vodou nepřišel.
S474N píše:Tak pokud sis to tam vyslovene nenechal napsat, tak jsi vis kde. Hlavni je, ze se to tady porad do zpitomeni pise.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé