pilarpavel | ned črc 28, 2013 12:20 am
Ahoj,
nedávno jsem se stal hrdým majitele iPhone 5, avšak musím říct, že jsem zklamán. Je to můj první jablečný telefon, tak mi třeba někdo zkušený poradí.
Bohužel musím konstatovat, že za dva měsíce užívání mám již třetí kus. Přešel jsem ze Samsungu a to hlavně kvuli neustálým reklamacím vadných pixelů, praskajících rámečků apod. Rozčílil jsem se a koupil Apple. Ejhle. Absolutně jsem si nepomohl. První kus : žádný signál v kanceláři, doma, jednoduše v uzavřených místostech, indikátor ukazuje čtyři čárky, avšak slyšitelné každé čtvrté slovo. Hrůza!!! Pomohlo vypnout 3G. Načítají se však pomalu maily. Výměna za druhý kus. Opět ten samý problém + poťukaný rámeček. Nyní třetí kus. Stále problém se signálem. Není to taková hrůza, ale je to pořád ta samá písnička. Homebutton při zmáčknutí klepe jak starý stroj. Tak opravdu nevím. Dvakrát vyměněná simkarta a třetí telefon v řadě dělá stále to samé. Jsem to asi blázen. Takže buď můžu volat (vyplé 3G) nebo využívat internet (zaplé 3G). Budu si muset asi vybrat.
Telefon je skvělý do ruky, úžasný design, výdrž baterie, iCloud a zálohování skvělé. Ale abych vybíhal ven z kanclu, když chci volat....No to snad néééé. Nokia za 1.000 Kč (když je iPhone v reklamaci - zatím převážnou většinu času) volá snad i v bunkru. Další důvod byly reklamační podmínky, o kterých jsem si myslel, že budou zcela jiné. Omyl. Telefon koupen v Datartu, čekám opět tři týdny. Náhradní Iphone na zápujčku ani náhodou.
Závěrem bych tedy chtěl říct, že jsem z toho tak trochu zmaten. Nezastávám Android ani IOS. Chtěl jsem pouze kvalitu. Diskuse jsem opravdu před koupí nepročítal, jelikož jsem byl přesvědčen, že kupuji něco naprosto úžasného. Nyní vím, že je to obyčejný výrobek převlečený za něco ,,skvělého,,. Nebo se snad mýlím???? Nestala se z toho tak trochu masovka, která má nyní stejné problémy jako konkurence???? Vadné pixely, dobité rámečky, lupající display, nefunkční Wi-fi, poruchový homebutton, SIGNÁL, atd......