Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

VSLRAA píše:cuting : Co jsi chtěl za verzi? To máš k rámcové smlouvě?

mike-biker píše:Jsem zvědavý, zda se potvrdí slova jednoho člověka iSetosu, že telefonů bude opravdu dost?!
Já už nečekám, můj iPhone 6 Plus z Dresden si nechávám a jsem v klídku.

next751 píše:Istores napisal, ze 6 plus, 128 gb, silver uz nemaju

VSLRAA píše:Mike-biker: Koukám, že máš na svém iPhonu z Drážďan i AppleCare Protection Plan. Jakou jsi tam uváděl adresu, koukám teď, že v nejde registrovat na českou adresu. Má to nějaký vliv, když bych uvedl nějakou adresu třeba v Německu se svým jménem (i když tam reálně nejsem).

iPhone jsi bral na blind nebo přes rezervaci?

pokud se to děje, je to jasná výrobní vada a budou to jen určité šarže a jen z jedné fabriky. Možná by šlo vysledovat, jaké verze tímto problémem trpí (16, 64 nebo 128 případně i barevné kombinace).

iP2G, 3G, 3GS, 4, 4S, iP5, iP5C, iP5S, iP6S+, iP7+, iPX, Xs Max 256GB
Mac mini, MacBook, MacBook Pro Touch Bar
iPod nano, Time Capsule, Apple TV 4, iPad Pro

Dave píše:lidickove myslite ze kdyz sem zmenil docasnej limit plateb na internetu jen do dnesni pulnoci a objednaval jsem ve 3 rano tak to uz projde pres banku? uz to vidim jako odectene ale jeste ne v historii plateb. diks

iP2G, 3G, 3GS, 4, 4S, iP5, iP5C, iP5S, iP6S+, iP7+, iPX, Xs Max 256GB
Mac mini, MacBook, MacBook Pro Touch Bar
iPod nano, Time Capsule, Apple TV 4, iPad Pro
jinak, iPhone se problémy nijak neodlišuje od všech ostatních, jen jsou ty problémy více mediálně viditelné, protože "apple"...
. Berte to v klidu a naopak buďte rádi za servis Apple, který problémové telefony bez řečí a ihned vyměňuje . Takový servis mnoho firem ani operátorů nemá. Tam zpravidla na výněnu a nebo řešení dlouho čekáte a často vám řeknou něco o vodě... Apple navíc nikdy ze svých problémů nedělal "vlastnost".
.....Klid lidičky, neprožívejte to tolik, vždyť je to jen telefon 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé