Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

(2) Dojde-li k výměně, začne běžet záruční doba znovu od převzetí nové věci. Totéž platí, dojde-li k výměně součástky, na kterou byla poskytnuta záruka.

Colpeas píše:Takže např.: Koupil jsi Galaxy S za 3 tisíce a nedotovaná cena byla 12 tisíc. 3x se ti rozbila stejná věc a reklamaci uznali, takže máš nárok na nový přístroj. Řekněme, že chceš iPhone 4, který se stejnou útratou jako jsi měl stojí 10 a nedotovaný 15 tisíc. Doplatíš akorát 3 litry a máš iPhone.

S474N píše:Plnou cenu mozna kdyz si chces vzit jiny dotovany telefon, ale urcite ne pro vyplaceni.
Slyšel jsem, že od jisté doby operátoři "vrací" plnou cenu telefonu/telefon v hodnotě plné ceny i pokud byl koupen "paušálově". 

emalc píše:Zdravím,
Reklamoval jsem u T-mobilu a poslali to do Britexu (jednalo se o nefunkční HOME BUTTON), jaké mají možnosti ? Můžou už iPhone otevřít nebo stále nikoli ?
emalc píše:A další otázka je T-mobile povinnen mi dát stejný přístroj jaký jsem měl jako náhradní ? Platím si internet v mobilu a s Nokii N97 co mi dali to je fakt peklo. Nemá někde Apple smlouvu s operátory, že musí dávat jako náhradní telefón iPhone? Někde jsem to tady na fóru četl a už to nemůžu zpětně dohledat.

Colpeas píše:no, z čistě pragmatického hlediska mají pravdu. Ten díl tam nemá co dělat.
@hrubesdusan: jsem si na 99% jistý, že ji potřebuješ, ale v případě nouze se dá najít v jejich systému, jsou tam faktury X let zpět. U telefonu z druhé ruky budeš nejspíše muset kontaktovat 1. majitele.

Cena za opravu: Cena celkem bez DPH: 316,67 Kč Cena včetně DPH: 380,00 Kč (doprava a diagnostika)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé