po 5 dnech používání píšu zkušenosti s ip 6 64 GB SG (z istyle)-
+
u mě vše v pořádku (ohýbání, displej, podsvícení), zadní strana se mi líbí, na ip5 je určitě zajímavější, ale je mi to jedno, kolikrát za den telefon otočíte zezadu

vystouplé čočky jsem si snad ještě ani nevšiml, je to v pohodě
wow efekty u mě (přechod z ip4) - tloušťka je fakt super, pefektně se drží, je lehký, displej ip4 mi teď přijde směšně malý a stejně jako většina ostatních nechápu, jak jsem na něm mohl pracovat
perfektně se ovládá, dá se i jednou rukou, feature na sesunutí ikon dolů vůbec nepoužívám
displej se perfektně čte i na přímém slunci, to jsem ještě nezažil
rychlost je super, hry jedna báseň, takové real racing 3 je pastva pro oči
fotky mi přijdou dost kvalitní na mobil, perfektní hračka je slowmo a timelapse (u mě se 64 GB využije)
výdrž baterie je o dost lepší než u 4, při běžném užívání i 2 dny, samozřejmě při hraní 3d her rapidně klesá, ale 1 den dá určitě
-
hlasové diktování textu zřejmě jde jen s wifi, takže když jste někde venku a nemáte čas psát a hlasové nadiktování by se hodilo, nejde...ale ani doma s wifi není stoprocentní a používá diakritiku, takže pro sms ne moc vhodné
zobrazení fotek v galerii není přes celý displej, po stranách (nebo nahoře a dole při zobrazení na výšku) jsou černé pruhy, to je velká škoda nevyužít takový displej celý