hachetoeur | stř črc 22, 2009 3:41 pm
Zdravim,
dnes se mi stala nemila vec. Sel jsem neco vyridit do banky a jako na nahodu u prepazky hovor, trochu hledani telefonu v tasce a vypnuti zvuku, proste trapas, hned po tom, sem chtel iP prepnout do ticheho rezimu, ale asi jsem to v tom spechu nemel delat, pri prepinani sem si "pokazil" prepinac. Necetl jsem cele tohle vlakno, nekomu tlacitko upadlo, mne ted v te drazce jezdi bez sebemensi vule, asi se ze spodni strany ulomilo, nekyve se, nevypadava, ale proste jezdi se s nim sem a tam a nic to nedela:( Tak premyslim, jestli to ma vubec cenu davat na reklamaci:( Bohuzel mam iP od Vodafonu a co jsem tak cetl, Britex neni zrovna "milosrdny", co se tyka uznavani reklamaci:( Ip mam od zari a rekl bych, ze jsem dostal kousek z tech lepsich serii - zadny prach pod sklem, zadne praskani, ...az teda dnes ten prepinac:( Myslite, ze ma cenu reklamovat? Taky je mi lito Zagg folie, sice uz mi skoro za ten rok pekne zezloutla, trochu se na ni v rozich nachytal prach, ale aspon odvedla svou praci na jednicku. Kdybych to daval na reklamaci, bude ji lepsi sundat?
Taky jsem cetl, ze i kdyz Britex neuzna zaruku, ne vzdy se majiteli vrati jeho telefon ve stavu, v jakem ho tam posilali, jelikoz byl celou dobu s full body folii, tak o nejake skrabance z neuznane reklamace vazne nestojim:( Myslite, ze stoji za to pri predavani telefonu na prodejne (somozrejme po oddelani folie) chtit po prebirajicim prodejci, aby si telefon prohledl a zapsal do protokolu, ze pristroj nejevi zadne znamky opotrebeni, skrabance, ...? Co me jeste zlobi, je tlacitko na sluchatkach, obcas spusti prehravac, obcas ne, ale prepnuti na dalsi nebo predchozi skladbu chce snad sto pokusu. Myslite, ze uvedeni i tehle vady by mohlo pomoci k uspesne reklamaci? Predem dekuji, kdyz mi nekdo poradi a nasmeruje ke zdarne reklamaci.
Edit: Nikdo vazne neporadi, jestli to ma cenu reklamovat?:(