najprv chcem napisat ze pri vrateni prvej reklamacie som napisal do odvovodnenia ze podla cidiel nie je pritomna ziadna oxidacia a ze telefon vyzera ako hociaky iny po roku bezneho uzivania plus som dodal ze bol kupovany v uplne prvy den predaja a mohol byt poskodeni vadnymi krytmi od vyroby ktore bezne ludom po celom svete praskali... a v tomto zneni isiel na druhu reklamaciu...
hmm dnes mi dosiel list od orangeu ze si mam prist po telefon... v nom stalo ako pre debila napisane ze bola
"diagnostikovana nasledujuca vada: mechanicke poskodenie"dalej je tam napisane ze telefon bol zaslany na
odborne posudenie, teda vyjarenie
servisneho strediska.. a konkretne toto
http://www.ppi-etc.sk/...
mohli by ste mi niekto prosim povedat, co dalej? urcite nesuhlasim s nazorom nejakeho zamestnanca ktory mozno ani ten telefon nevidel...ako moze servis, technicky zamerany podat
odborne stanovisko, ktore sa rovna len lacnemu ocnemu kontatku s telefonom...nech ho rozoberu a objasnia mi naozajstny techicky dovod...a ked ho rozobrat nemozu tak nech sa paci a ho poslu tam kam maju...proste nerozumiem ako moze byt nieco
odborne ked sa na to niekto len jednym ockom pozrie...
kde ma toto logiku v pravnom europskom state a ako vobec moze byt niekto servis a pouzit pri posudeni niecoho technickeho LEN OCNY KONTAKT..hmm?? nevylucuje sa to s niecim hmm? viem ze vela okolo toho rozmyslam ale tak asi kazdy ma istym sposobom rad svoj iP kedze nie je najlepsi ale je jediny a to ho robi vynimocnym...a hlavne viem ako som s nim zachadzal a co na nom nefunguje...
myslite, ze nejaka mozost cez SOI by nebola? alebo ja neviem, vsak to je smiesne tato situacia so servisom ktory dokaze vsetko len pohladom oka...hmm?
hmm ono ked by som odhliadol od konkretneho telefonu a od konkretneho servisu a dajme tomu ze by som to cisto teoreticky zahnal do absolutna a iphone mi spadol mechanicky sa poskodil a tym aj nejaka cast v jeho vnutri...tak logicky si myslim ze ak odmietaju v servise opravit nieco v ramci zaruky a teda zadarmo, tak na to musia mat ako specializovany servis aj
specializovany dovod a teda nejaky technicky posudok, ktory jasne dokaze ze aha tu je nieco uvolnene, tu je nieco odpojene atd...a nie ze podla vonkajsieho krytu iphoneu ktory v prvych varkach praskal na celom svete, budu len konspiracne tvrdit, ze to je skutocny dovod jeho vnutorneho poskodenia...nech uz mi najdu dnu v telefone cokolvek (stale si stojim ze nemaju co), tak az ten dany konkretny technicky problem DNU v telefone by mal byt dovodom pre neuznanie reklamacie... mi zrusili zaruku tak snad je to dostatocny dovod na to aby ju zrusili nejako odborne logicky a hlavne s nejakym naozajstnym dovodom, nie podla ocneho kontaktu s vonkajsim krytom a puhym domyslenim si co moze asi tak bytvo vnutri...
dakujem za akukolvek odpoved...