Barberry.pha | stř kvě 11, 2011 9:08 am
A co to zkusit nejaky den bez toho JB?
Ja mam fw 4.3.3 bez JB, od fw 4x jsem delal vzdy jenom upgrade, zadny dfu + restore , vlastne jako novy jsem mel naposledy nastavene 3GS a od te doby jsem vzdy obnovoval se zalohy, jednou jsem udelal restore abych se zbavil JB a obnovoval se zalohy, ktera byla delana kdyz tam ten JB byl, a za celou dobu ani jeden problem, kdyz mi zacala padat rychle baterka, tak to bylo kdyz jsem si nastavoval tapety, pomohl Hard reset nebo vypnuti, zasekne se nejaka app a ta pak slusne zere baterku.
Pokud mam vypnute 3G a nestreamuji pres den net radio, tak se dostavam na nejakych 7-8 hodin pouzivani na jedno nabiti.
Se zapnutym 3G a hodinu streamovani denne radia, plus spatny signal 3G v praci, se dostavam na jedno nabiti na nejakych 6 hodin pouzivani.
Problem bych nevidel ani tak ve fw 4.3.3, jako spise v JB a v apps cydie ktere treba nejsou kompatibilni zatim uplne na 100% s tim fw nebo treba i fw 4.3x a pak muze byt problem s vydrzi baterie.
To feberex: podivej se jestli nemas v nastaveni stejnou dobu pouziti a pohotovostni doby, jinak zkus udelat Hard reset (podrz soucastne home a power button dokud se ti neobjevi jablicko a pak je pust) pripadne staci zkusit vypnout a zapnout, ukonci se ti tim app ktere ti treba bezi na pozadi a vybijeji ti baterku, nejaka app se muze treba seknout, timto ji vypnout, nejlepe tim Hard resetem.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky
"
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi