Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
88MaTo88 píše:Orange zase... neblokuje ale reklamovat ho moze dat iba ten kto ho zobral z Orange, mozte mat /ako druha osoba/ aj zarucny.. nepomoze vam to... /vlastna skusenost s 4s/
je to pravda?pretože sa sťahujem do ČR a na môj dotaz či je iphone blokovaný na operátora mi bolo odpísané že je blokovaný.keby nebol bolo by to super.aj by som to skúsil ale českú sim mám v ČR v obálkeCiLA píše:Ja mam odpoved od pracovnika T ... ze telefony iPhonevuz neblokuju. K 14.11. boli hromadne odblokovane 4 a 4s phony
benitoSVK píše:je to pravda?pretože sa sťahujem do ČR a na môj dotaz či je iphone blokovaný na operátora mi bolo odpísané že je blokovaný.keby nebol bolo by to super.aj by som to skúsil ale českú sim mám v ČR v obálkeCiLA píše:Ja mam odpoved od pracovnika T ... ze telefony iPhonevuz neblokuju. K 14.11. boli hromadne odblokovane 4 a 4s phony
tinuš85 píše:Objednávka z alzy stornovaná, už sa mi nechce ďalej čakať. Objednala som GOLD z iného eshopu síce o 50 eur drahší, ale majú ho skladom a s alzou som skončila. Veľmi veľké sklamanie
88MaTo88 píše:Prezradis nam aj akeho eshopu?
EDIT: Tak pridavam sa. Alza stornovana. Objednane na najmobily.sk. Mali status skladom jeden. tinuš85 tiez si objednala na najmobily? To by znamenalo ze to "1 kus" tam maju ilustracne...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé