Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
rhinos píše:ja objednaval z Alzy 22 tak jsem zvedav ale pocitam ze nezbyde
Dave píše:uz tady nekdo ma iP 6+ 64GB z CZ distribuce? popr. odkud a barvu?
Santa píše:rhinos píše:ja objednaval z Alzy 22 tak jsem zvedav ale pocitam ze nezbyde
já objednal iP6 64GB SG 27.10. rovnou poslal peníze, včera jsem jim zavolal na infolinku, hned z počátku na mě zkoušeli že termín dodání zatím neví blabla, tak jsem jim trošku namazal med kolem mikrofonu tím že už mají peníze na účtu tak ať to zkusí trošku popohnat oproti těm co jim jen blokují kousky na pobočkách a pak si je nevyzvednou....a dnes už ho držím v ruce
takže stačí trošku vyjednávat a všechno jde!
JorEL píše:mike-biker: teď si vem, kdyby konstrukci šestek tak nedomršily a byl foťák v rovině, jaký nárůst výdrže by ještě přišel, takhle je to v porovnání s konkurencí pořád průměr u šestky ještě hůř. Sami si podřezali větev, protože nevím jak to chtějí dělat do budoucna. A můj názor na ip6+ je takový, že kdo hodně volá, tak je to celkem nevhodné zařízení, pro mnohé je obrovský už jen proto, že ho nemají mnohdy kam dát, nehledě nato, že je to víceméně obouručák.
JorEL píše:mike-biker: teď si vem, kdyby konstrukci šestek tak nedomršily a byl foťák v rovině, jaký nárůst výdrže by ještě přišel, takhle je to v porovnání s konkurencí pořád průměr u šestky ještě hůř. Sami si podřezali větev, protože nevím jak to chtějí dělat do budoucna. A můj názor na ip6+ je takový, že kdo hodně volá, tak je to celkem nevhodné zařízení, pro mnohé je obrovský už jen proto, že ho nemají mnohdy kam dát, nehledě nato, že je to víceméně obouručák.
kotelník píše:Třeba Jadro si koupil speciální kapsáče a ledvinku
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]