Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

my se tu bavíme o Apple Store
Všude jsem objednávala 24.10. ráno - iP6 64 GB Gold.

djha53k píše:Bobo17: promin, ale 16ti hodinove vydrzi se neda rikat pecka ani omylem. 24hod a vic to uz by se dalo rict slusna vydrz... nebo 48hod to by byla pecka!!!
Ale tohle je slabej podprumer
, ale všetky tieto páru percentá ktoré im ostávajú neskoro v noci sú úplne zbytočné, aj tak musí človek nabíjať. Kebyže zoberiem iphone ráno z nabíjačky a druhý deň okolo obeda/po práci musím nabíjať, tak toto by bola pecka. v tomto je proste iphone slabota no,...

Spokojenost.

.

Mám objednávku 1402020xy a dnes mi v Datartu telefonicky sdělili, že další zásilku iPhonů očekávají až 14.11. Tak uvidíme. Mám objednaný iP 6 64 GB Gold

pegas píše:Kurde ty lidi už nevědí, co si na ten nový iPhone mají nalézt http://mobil.idnes.cz/dziny-obarvuji-ip ... iphone_ram
Jasně, že když je to měkčený plast, tak se špiní, ale vlhký hadřík to srovná. Holt je už to takový kolorit pohanět každý nový iPhone.

speedman píše:Keby stál iphone 5 korún, tak by to tak nebolo. Za tú sumu človek právom očakáva takmer dokonalosť.

Mé příklady ze zkušenosti s různými telefony: Vousy mi trhala Galaxy S2, byla nějaká hairgate? Ne protože to je každýmu fuk. Mému otci spadla S3 ze stolu na zem, už má rok rozkřáplý sklíčko, iPhone 5 mi spadl ze dveří auta na asfalt a byl poškrábaný jen ten černý hliník a pár ďubek. Vystouplá čočka foťáku, že se kinklá telefon na stole? Mám služební Nokia 925 a ta úplně hopsá kvůli čočce, nadával někdo? Sony vydalo update na Xperia M (myslim) co má přítelkyně, od té doby jí Google aplikace hlásí chybu, během pár dní byl další update, zase nic. Musel jsem jí nainstalovat Firefox, protože Chrome jí nejel. (už dnes půjde přítelkyně konečně na můj iP5 naštěstí) Mluvili v rádiu o špatném updatu od Sony? Ne v rádiu mluvili jen o špatném iOS 8.0.1. Takže tak, já se všem těm aférám směji a to nejsem žádnej fanboy fanatik 

. Nakonec jsem objednal také přes apple.cz, člověk si dva týdny počká, ale je to relativně jisté.

Bl4de píše:Tak už mě volalo TNT a dnes do jedné hodiny mi doručí iP 6 64GB SG... těším se jak malý kluk

Jen se chci zeptat majitelu iP 6 mate take malou vuli u home buttonu? 5s to nemelo.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé