Roxygirl | čtv kvě 03, 2012 5:09 pm
Ahoj. Vzhledem k tomu, že jsem se tu dočetla příšerné věci o průběhu reklamací u Britexu a svůj IP4 jsem tam dávala k reklamaci s naprostou hrůzou, tak bych se také ráda podělila o svůj zážitek. Možná tím trochu uklidním lidi, kteří se na to chystají, ale bojí se jak to dopadne.
IP4 zakoupený u Vodafone před necelým rokem. Zhruba po půl roce začal zlobit Home button (v nepravidelných intervalech nereagoval třeba půl hodiny apod.), ale protože jsem byla z Nokie zvyklá na horší věci, tak jsem to nijak zvlášť neřešila. Ale když se chýlil ke konci první rok od koupě a dočetla jsem se, že v prvním roce by podle některých lidí měl být IP vyměněn kus za kus, tak jsem se to rozhodla řešit. Telefon jsem na pobočku Vodafone donesla ve čtvrtek odpoledne, do protokolu jsem nechala napsat, že čidlo vlhkosti, které je vidět je bílé a také to, že pokud by Britex měl potřebu telefon opravovat, že si přeji o tom být informována. V pondělí odpoledne jsem na stránkách Britexu zjistila, že zakázka byla přijata, v úterý, že je vyřizována a následně expedována. Tak jsem byla dost zvědavá jak to dopadlo, když nikdo nevolal. Ve středu po obědě jsem si zavolala do Vodafonu a bylo mi řečeno, že si to můžu přijít vyzvednout. Proběhla výměna jednotky (pán z Vodafonu si myslel, že jde o výměnu základní desky, ale podle nového IMEI a vzhledu telefonu bylo jasné, že jde o nový kus IP4).
Když jsem se dostala k pc, tak jsme si stránkách Apple našla podle servisního čísla ten nový vyměněný IP4 a zjistila, že telefon byl aktivován již 3 týdny před tím, než já jsem ho obdržela. Což mi přišlo velice podezřelé a ne zrovna fér. Tak jsem volala do Vodafonu, co s tím mám dělat a bylo mi řečeno ať to primárně řeším s Britexem. P. Kožuch mi do telefonu řekl, že pravděpodobně k tomu došlo u Apple nebo u nich, z důvodu, že zkoušeli zda funguje. Tato odpověď mě příliš neuspokojila, ale pán se mi snažil namluvit, že jim ty telefony prostě chodí od výrobce a oni je sem tam zkusí, jestli opravdu fungují, že ne vždy tomu tak je, ale že každopádně pro mě se tím záruka nijak nemění, tedy platí 2 roky od chvíle, kdy jsem telefon obdržela. Snažila jsem se z něj dostat vyjádření písemně, ale marně. U Apple mi řekli, že by se to dít nemělo, ale že to pro mě opravdu nic neznamená.
Takže tolik k úspěšné reklamaci s trochou smíšených pocitů na závěr.