Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Darken píše:dabelM píše:Tak dnes dorazil po včerejší objednávce iP6 64GB SG z Electroworldu.
Na řadě je výběr vhodného pouzdra.
To jsi udělal jak? ja si tam objednával před týdnem a furt ho nemam doma
Edit: Omlouvám se, spletl jsem si Electroworld s Datartem
Petrt píše:První zklamání, neznačkový datový kabel, který na iP5 s iOS8.1 fungoval bez problémů už na iP6 nefunguje
lennyKravic píše:Ja vcera pro iPh6+ poridil take ten Spigen Air je to vybornej kryt. Skoro neni poznat na tom telefonu a nezabiji jeho vzhled, ac bez nej je to prece jen hezci. Kazdopadne jsem spokojenej. Nejvic me dostava jak si rychle na to monstrum zvykam, bal jsem se ze to bude divny a neni
Clon píše: Predpokladam ze je ten Spigen plastovy, ne? A ten tempered glass - muzes hodit fotku jak to vypada - zejmena ty okraje me zajimaji. Diky.
lennyKravic píše:gulii: udelam, ale asi az budu doma. Takze vecer sem neco hodim.
Dave: sorry, ale z eBay cinskych smejdu za par korun uz jsem vyrostl. Radsi si koupim pouzdro za litr, kdyz uz mam telefon za 24 litru.
Dave píše:jak dlouho trva nez skoci status priprava k odeslani do Odeslano?
uz to nekomu s iP6+ skocilo na odeslano? ja se modlim at to dneska skoci a zitra prijde, at si mam o vikendu s cim hrat
jinak mate nekdo zkusenost s tou dorucovaci sluzbou applu? az mi brnknou ze mi to vezou, nebude problem kdyz jim reknu jestli by mi to privezli do prace? (podle toho kde budu)
lennyKravic píše: sorry, ale z eBay cinskych smejdu za par korun uz jsem vyrostl. Radsi si koupim pouzdro za litr, kdyz uz mam telefon za 24 litru.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé