Opravy iPhonů kontakt

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Straif | ned srp 16, 2009 7:58 am

Re: Opravy iPhonů kontakt

špatně mi reaguje home tlačítko jde vyměnit ?

scorpi | ned srp 16, 2009 8:01 am

Jak špatně reaguje? Stiskneš, ucítíš takové jako cvaknutí a nic se neděje?
Nemáš přes celý displej včetně tlačítka náhodou folii?
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Straif | ned srp 16, 2009 8:45 am

folii nemám :D musím víc přitlačit a občas i tak nereaguje, žít se s tím dá, ale raději bych to nechal vyměnit

jofos | ned srp 16, 2009 11:39 pm

Cau, su dve mozne priciny podla mna>
1 - poskodny flexi plosak pod tlacikom - na opravu treba odstranit vrchnu cast telefonu, vybrat LCD, odlepit sklo od ramu [cim ho najpravdepodobnejsie znicis] a potom vymenit flex [stoji ale 5$]
2 - slaby kontakt medzi flexom a logicboardom, t.j. vrchna cast [LCD+ram+sklo] su podvinhute alebo zakladova doska je moc dole
Doporucujem ti spravit skusku, tlac na sklicko prstom napravo hned vedla HOME a potom skus normalne pouzivat HOME. Ak ti to pojde na 100% tak je to pricina c.2.
iP 5 non-JB
MBP 13" 2010 + 2011 / TC 1TB / aTV4
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Straif | pon srp 17, 2009 8:46 am

zkouska dopadla bez uspechu, já bych ho hodil někam do servisu ale co sem se dival vsechno je v praze nevite nekdo o nejakym v olomouci ?

Julek | pon srp 17, 2009 10:34 am

pošli to do MacZone a mas klid

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

honza ips | úte srp 18, 2009 4:53 pm

JA TI TO OPRAVIM JESTLI BUDES MIT CHUT SI SJET DO č.BUDEJovic NEBO TI MUZU DAT KONTAKT NA JEDNOHO SERVISAKA V OSTRAVE NWM CO JE PRO TEBE LEPSI. tak napis na mejla H.Jasa@seznam.cz a domluvime se.

A my se domluvme, že budeš respektovat pravidlo o dodržování psaní příspěvků, v tomto případě bez stisknutého CapsLock. Ten využij pouze tehdy, CHCEŠ-LI NĚCO KRÁTKÉHO ZDŮRAZNIT. Díky. Beavers.

tej0 | stř srp 19, 2009 3:34 pm

Zdravím,
chtěl bych se zeptat. Lze vyměnit jen sklo bez digitizeru? Podle jiných fór a tutorialu na youtube to nejde. Potom ale nechápu proč se prodávají samotne skla díky

Straif | čtv srp 20, 2009 4:07 am

honza ips píše:JA TI TO OPRAVIM JESTLI BUDES MIT CHUT SI SJET DO č.BUDEJovic NEBO TI MU.....

no to spíše dovezu do Prahy, ale zatím tlačítko jede tak s tím ani nějak nespěchám ;-)

dArt | sob srp 22, 2009 9:31 pm

Dobry den,
zakoupil jsem iPhone 2G 16 GB s prasklym sklickem a zrejme spatne polozenou, v urcitym miste, dotykovou vrstvu a hledam servis. Nejlepe v Kralovehradeckem kraji. Nevite nekdo o nekom? Dik za odpoved.
Host
Host

Uživatelský avatar JanHavlicek | úte srp 25, 2009 6:21 pm

Dobrý den,

mám problém s iPhonem 3G 8GB, ztrácí se mu signál. Někde je dokonce plný, ale většinou velmi slabý (1-2 čárky) nebo žádný. V jednom servisu u známého jsem se dozvěděl, že údajně má problémy v 1800MHz pásmu. Nesetkali jste se s tím někdo? Nevíte jak by se to dalo opravit? (a hlavně za kolik, nová deska se nevyplatí). Díky
Host
Host

Sasa2002 | úte srp 25, 2009 10:26 pm

Ahoj všichni.

Potřeboval bych pomoci se svým iphonem. Povedlo se mi při výměně sim karty zlomit šuplík na simkartu v iphonu. Zasekla se. Pokusil jsem se podle youtube návodu rozdělat a nepovedlo se. Popravdě je teď takovej na trochu odchlíplej i při zašroubování šroubků. Poradíte mi nějaký servis? A případnou cenu vyndání popřípadě oprava. Nejlépe na "počkání". Jsem z Českolipska a jsem ochoten dojet i do Prahy.

jofos | úte srp 25, 2009 11:02 pm

So servisom v Prahe Ti neporadim, preto OT: nejako nechapem co si s tym telefonom robil. Simka je stale vo vnutri? Len suplik trci? o kolko? Mal si otvoreny telefon? Ak ano, vazne sa ti nijako nepodarilo uvolnit ten suplicek?
iP 5 non-JB
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Sasa2002 | stř srp 26, 2009 9:01 am

No stalo se to tak, že jsem měl vybitej telefon(iphone) a potřeboval jsem telefonovat. Vyndal jsem simku a hodil jí do jiného telefonu. Prázdnej šuplík jsem na půl zastrčil do telefonu. A nešel vyndat ani zandat. A bohužel se i zlomil. Takže je v telefonu půlka šuplíku. Ten jsem si už koupil.

Pokoušel jsem se dle návodu telefon rozebrat. A spíš jsem ho jen tak na půl rozlepil...a do telefonu se nedostal.

Harrier | úte zář 08, 2009 7:27 am

Zdar kluci, na aukru se prodává sklo s digitizérem na 3G za 599. Jo a řekněte mi, prosím, už se tu na to někdo ptal výše - je možný vyměnit pouze krycí sklo, když dotykovka funguje, povedlo se to někomu?

honza ips | úte zář 08, 2009 2:47 pm

ne nejde

jofos | úte zář 08, 2009 2:58 pm

Ja som tiez skusal ale hned som to vzdal. Ked moc chces, mozem ti poslat (za odplatu) poskodene sklicko s dobrym digitizerom a vyskusaj.
iP 5 non-JB
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Richie | úte zář 08, 2009 3:46 pm

Zdravím,

Mám iPhone 3G S... pri kúpe mi nebol predvedený a keď som ho doma rozbalil a aktivoval, tak som zistil že nefunguje fotoaparát (clona zostáva uzavrená). Bol na 3.0 z výroby a teraz tam je 3.0.1, no žiaden rozdirl stále nefunguje. Ide s určitosťou o výrobnú vadu. Mohla by byť SW alebo HW charakteru?

Uživatelský avatar Danny2 | úte zář 08, 2009 6:25 pm

upřímně si myslím, že se bude jednat o HW vadu doporučil bych odnést na reklamaci popř pokud to prodejce umožňuje tak výměnu ;)
iPhone 5s 64GB Gold iOS 7.1.1
MacBook 13,3" with Retina
iPad 3 Black WiFi +3G 32GB
>>> http://www.servis-jinak.cz <<<
Host
Host

Richie | úte zář 08, 2009 7:40 pm

Ďakujem pekne :) Je z T-Mobile (Slovensko), takže je možná reklamácia. Som zvedavý ako to dopadne, pretože mi bolo povedané že momentálne ho na žiadnej pobočke namajú. Tak snáď mi vrátia aspoň peniaze a budem si môcť rezervovať nový. Ešte raz ďakujem

Uživatelský avatar Danny2 | úte zář 08, 2009 7:52 pm

Není vůbec zač ;) Mohou to vzit na 3é dnů a třeba ti ho vymění těžko říct ;)
iPhone 5s 64GB Gold iOS 7.1.1
MacBook 13,3" with Retina
iPad 3 Black WiFi +3G 32GB
>>> http://www.servis-jinak.cz <<<
Host
Host

Richie | čtv zář 10, 2009 10:03 pm

Tak dnes som im ho tam bol odniesť. Som bol až prekvapený ako ľahko to šlo, síce aj muselo... som im tam k reklamačnému protokolu priložil sprievodný list kde som nadiktoval také podmienky že slečna za pultíkom ani nepípla :) Po tom ako sa poradila s vedúcim predajne to vzala all s krabicou :) Tak som zvedavý či mi pošlú nový, alebo to bude keš.

Uživatelský avatar Lukáš Petr | pon zář 14, 2009 7:12 pm

Ahoj, mám problém s jedním iPhonem - spodní část nereaguje na dotyk => nejde spustit telefon, sms... Kdo by to dokázal opravit a za kolik?
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015

Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
iPhone expert
iPhone expert

caye.caulker | úte zář 15, 2009 2:44 pm

Zdravím, praskl mi touch screen na 2G, ozvěte se mi na email ohleně opravy v Pze.
Díky Jirka
georgecl@centrum.cz

Uživatelský avatar Lukáš Petr | úte zář 15, 2009 3:21 pm

Já jenom dodám že ten můj je taky 2G. Tak co, vymění to někdo?
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015

Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
iPhone expert
iPhone expert

Bmargera | pát zář 18, 2009 2:43 pm

Mám prasklé přední sklíčko na 3G. Je to pouze malí pavouk v rohu. Vše funguje tak jak má jenom to nevypadá hezky. Kolik by stála výměna.
Děkuji.

pechino | pát zář 18, 2009 3:05 pm

Citace smazána. Necituj příspěvek, na který bezprostředně odpovídáš. Nebo si myslíš, že je to nutné? Tak, jak jsi to provedl, to lze taky, chceš-li "vypíchnout" z citovaného textu něco podstatného. O tom se ale již se pouč v pravidlech http://www.iphone.cables.cz/viewtopic.php?f=112&t=10929 . Beavers.

to jsme dva, taky mě to zajímá... mám to prasklý tak do půlky a dotykovka funguje bez zádrhelů. na aukru jsem koukal, že sklíčko stojí do tří kil a návod je polopatický na youtube, možná by se to dalo zvládnout, co myslíte?
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Bmargera | pát zář 18, 2009 8:13 pm

prosím prosím pomocte nám někdo

Nejde o to, že by ti nikdo nechtěl pomoci, ale musíš čekat. Takhle to neuspíšíš, jen zbytečně spamuješ. Beavers.

tej0 | stř zář 23, 2009 8:52 pm

Jak už tu bylo několikrát zmiňováno, a já z vlastní zkušenosti říkám, že sklíčko je téměř neoddělitelně slepeno s digitizérem a podle mě je zbytečné ho kupovat, protože šance na jeho úspěšnou výměnu je téměř nulová. Je třeba koupit celý digitizér.

jofos | čtv zář 24, 2009 12:33 am

Ak chces vediet nejake sumy tak tu sa pozri a budes mat prehlad :
viewtopic.php?f=29&t=20195
Ale zabudni ze by ti niekto vymenil len sklo. A ked neveris tak nech ti nejaky chytrolin predavajuci iba sklicko bez dotykovky vysvetli ako to mas vymenit...Hehe, som zvedavy.
iP 5 non-JB
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

pechino | čtv zář 24, 2009 1:07 pm

tej0 píše:Jak už tu bylo několikrát zmiňováno, a já z vlastní zkušenosti říkám, že sklíčko je téměř neoddělitelně slepeno s digitizérem a podle mě je zbytečné ho kupovat, protože šance na jeho úspěšnou výměnu je téměř nulová. Je třeba koupit celý digitizér.

já jsem právě koupil komplet i s digitizerem... zítra by mělo dorazit.. takže tahle oprava je zvládnutelná?
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

tej0 | čtv zář 24, 2009 5:21 pm

Ano je zvladnutelná.Na youtube je hodně tutoriálu. Budeš potřebovat fén nebo nějakou teplovzdušnou pistoli abys starý digitizér oddělil od rámu. Nechci strašit, ale to není až zas tak lehké jak to v tutoriélech vypadá. Takže se snaž nic neuspěchat. (jako já když jsem utrhl flex kabel od light senzoru :x ) Pokud však budeš dělat to co je v návodu tak by to neměl být problém. Přeju hodně zdaru. :wink:

P.S. Neví někdo (asi nejlíp Danny2) kdy do MacZone přijdou díly na iPhone 3GS? Na webu minulý týden psali ze koncem týdne mají být díly skladem a pořád nic. :? Mám tam 3GSko na diagnostice a jsem zvědavý jak to všechno dopadne.

Julek | čtv zář 24, 2009 6:02 pm

myslim ze se nic nestane kdyz kontaktujes mibiho na email - za pokus nic nedas

memberlist.php?mode=viewprofile&u=843

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

pechino | sob zář 26, 2009 7:52 am

tak jsem ho kontaktoval a za výměnu chce sedm set plus náhradní díly :shock: na to že sklo s digitizérem jsem pořídil za šest kil a na youtube ta vyměna zas tak těžce a složitě nevypadá, natož pro profíka, se mi zdá sedm set dost :roll:
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

honza ips | pon zář 28, 2009 5:09 pm

ja ti to muzu udelat za 500. staci rict.

Killingman | pon zář 28, 2009 6:51 pm

Zdravim,dospel jsem do stadia, ze by muj iPhone 2G potreboval nova hlinikova zada (cela, vcetne ovladace na hlasitost, ztisovadla a hlavniho vypinace), jaka by tak byla cena vcetne vymeny prosim? Moc diky
iPhone 6s gold and iPad AIR2 gold and MacBook Pro 13" early 2015 :-)

Když už musím mít mobil, tak ať je to iPhone...
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

BiggBos | pon zář 28, 2009 8:23 pm

Ahoj, bol by tu dakto kto by mi vymenil mikrofon, a zadny kryt na iphone 3G ?
A este pod touchscreenom a sklickom mam niaku špinu, tak by to potrebovalo trochu vyčistit. Kupil som si novy mikrofon, aj kryt len sam to menit redsej nejdem. Takto by som to ku niekomu poslal poštou, za pracu by som poslal este 30E a aj na poštovne naspat. Dakujem za pomoc

Moj Mail NYbos@live.com

Vanilla | úte zář 29, 2009 12:44 pm

Ahoj všem, jdu si k Vám pro radu. Mám 3G a prasklo mi sklíčko. Telefon funguje na dotyk v pořádku, pouze mám na display pěkného pavouka - viz. foto.

Chtěl jsem se zeptat zda mi bude stačit náhradní sklo + digitizer? Na aukru jsem jich našel docela hodně a cenově se také liší od 500 - 1700,- Nevím zda je v nich nějaký rozdíl?

Děkuji moc za každou radu.

Jakub

Foto:
Obrázek

honza ips | úte zář 29, 2009 1:04 pm

nemely by se lisit jen se zeptej prodejce jestli jde o original a jestli je mozna reklamace v pripade nefunkcnosti.no a pak si zkontroluj hodnoceni uzivatele...

strengy | pát říj 02, 2009 9:07 pm

Zdravim nevim si rady kdysi kamarad predelaval SW a od ty doby pri zapnuti piše iphone
tohle: http://img89.imageshack.us/img89/9137/foto804.jpg
asi bude blokly, ale co mi pomuže sam se v tom moc nevyznam a Prahu mam docela z ruky :?

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na iPhone - smartphone