Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Tak drzim palce at je to stejne v Nemecku..
dabelM píše:iPhone jsem si tam za rezervovat na svoje české a i německé AppleID, ale dle pokynu budou vyžadovat při převzetí německý pas, nebo německý OP či pas zemí mimo EU. Tak to pak máme asi smůlu. Jak to probíhalo u Vás ?

dabelM píše:iPhone jsem si tam za rezervovat na svoje české a i německé AppleID, ale dle pokynu budou vyžadovat při převzetí německý pas, nebo německý OP či pas zemí mimo EU. Tak to pak máme asi smůlu. Jak to probíhalo u Vás ?

Michal1892 píše:A mužů si na jednu osobu vzít dva iPhony? Chtěl bych si tam zajet, ale ten rezervační systém teď nefunguje.

A neviem ani ceknúť po nemecky :-ˇ

iP2G, 3G, 3GS, 4, 4S, iP5, iP5C, iP5S, iP6S+, iP7+, iPX, Xs Max 256GB
Mac mini, MacBook, MacBook Pro Touch Bar
iPod nano, Time Capsule, Apple TV 4, iPad Pro
Takže neviem čo s mojou objednávkou bude, zajtra tam skúsi manžel zavolať, ale teda po tomto vyjadrení si veľké nádeje nedávam a asi budem pekne čakať kým si apple aj na nás spomenie 

Tiež si myslím, že to spravili preto, aby iphony zostávali u nich, len nechápem že im to nie je jedno, hlavne že ich niekto kúpi a za nie malé peniaze. Tak budeme čakať ako vždy. Toto ma fakt sklamalo a zostala som z toho dosť znechutená 

gulii píše:Pokud by byl zájem, mohu někomu koupit iPhone v Německu - jsem tu do příštího pátku tj. 17.10. (večer možné předat v Praze). Nic za to nechci. Případně to smažte, pokud se to nehodí...

jsem tu na služební cestě, takže nepotřebuji zpět žádné náklady (už mi došlo, jak jsi to myslel, ano iPhone si musí majitel zaplatit) a domluvím se jen s tím, kdo si ho buď vyzvedne v Pze na nádraží, nebo kdekoliv, kde to pro mě nebude ztráta času... Je to čistě o domluvě přeci a pro mě bude přínos takový, že se zajdu podívat do Apple Store.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé