Reklamace :
jak pisete iOpravna atd.. V pripade problemu nemuzu teda zavolat na cesky Appstore a rict, ze mam problem, ale rovnou hledat aut. servis ?
Kryt :
mam origo 6S+ leather kryt, nevim jak sedel kryt na 6+, ale takto mi to maximalne vyhovuje, je hodne tesny, daleko vic jak leather na 5S, spodni rohy bylo nutno plynule pod tlakem domacknout a drzi spickove.. hlavne nesmite potkat vola, ktery vam ten kryt bude chtit servat, aby videl jak tel vypada pod nim.. U 5S mi takhle jeden expert kryt zlomil vejpul, tady by to bylo dle me snazsi, protoze je fakt natesno...
V appstoru rikali, ze konkretne ten leather na 6S je daleko lepsi jak jsem mel ja na 5S, neni udajne z jednoho kusu kuze, ale vrstveny a tim padem odolnejsi, tak jsem zvedav.. u 5S mi po cca roce zmizel "hebouckej" omak a vystridal ho lesklej, neco jak ma bunda zvana "krivak".
@Jadro
mam ho doma, pecka, jsem fakt nadsenej. Ten pristup v tom origo appstore je bomba. Mam sfouknute nakupy, vcetne ip + krytu, ktery me vysel s krytem dle cen i mene nez bude bez nej u nas. Jel jsem z Prahy, takze cesta moc nakladna nebyla
Shrnuti o 6S+:
S 6S+ jsem spokojen, telefon je krasnej, musim rict, ze s leather krytem hezci jak bez nej (vec nazoru), hey siri pecka, ostatni jiz zminene novinky iP paradni, me se strasne libi fotak, videa a livephotos.. asi nejvic, 3D touch je taky good, ale ten spis az to budou mit ostatni appky. Touch id je superrychle, abych vyuzil "roletku" bez odemceni tak bych musel pouzivat power

Problem :
Casto se stava, kdyz je tel. zamceny cca 1min a dele, ze po odemceni na cca 5-10 sekund zamrzne a pak se rozjede.. nekdy stihnu i rychle rozkliknout nejakou appku, v te to zamrzne uplne na stejnou dobu, nic nereaguje, ale jede to pak normal. Mam tam jeste 9.0, doufam, ze to je tedy pouze SW a po aktualizaci bude ok.
Snad se uz nic jineho neobjevi, otestoval jsem zatim co me napadlo

Bilance z minulosti 4S reklamace 3x (prvni kus od jablka a nastesti me neodradil), 5S 0x ale ma pritelkyne 5S 1x (mela z vyroby zezadu odstipnuty lak - resp. bublinu)
Edit : sakra tak ten freeze bohuzel neni nic vyjimecneho
https://discussions.apple.com/thread/7239455Edit2 : tak jsem nejspis nasel reseni, dela to udajne siri suggestion, navod na vypnuti a melo by vse bezet, otestuji (vsem to ale nepomohlo)
http://www.howtoisolve.com/turn-off-sir ... -9-iphone/