Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
hneď večer v ten deň (26 septembra), keď som písal posledný update, mi prišiel ešte jeden mail a doručenie objednávky mi zmenili zo 4teho (dnes) na 7meho (piatok). Odvtedy sa nič nezmenilo, takže možno to fakt už dôjde.tommygun píše:Leonko a tobe uz dorazil? Jsi tu predtim psal, ze se ti zmenil stav na Na cestě u objednávky a mně dneska taky, tak jestli už se mám těšit
tiež fungujem na S3,... 6Sko som predal kvôli dobrej cene ešte v deň predstaveniaAzazel píše:btw, ta alza vyzera, ze ma predobjednane a vyzera, ze ich aj coskoro doda, dufam, ze celkovo pridu na CZ/SK do tyzdna, inak ma slak trafi z mojho aktualneho, nahradneho android telefonu
Leon píše:hneď večer v ten deň (26 septembra), keď som písal posledný update, mi prišiel ešte jeden mail a doručenie objednávky mi zmenili zo 4teho (dnes) na 7meho (piatok). Odvtedy sa nič nezmenilo, takže možno to fakt už dôjde.tommygun píše:Leonko a tobe uz dorazil? Jsi tu predtim psal, ze se ti zmenil stav na Na cestě u objednávky a mně dneska taky, tak jestli už se mám těšit
inak to, že sa ti pri objednávke zmenilo "Na ceste" nezanemana, že je tvoja objednavka na ceste. To len v eshope nahodili kolko kusov maju na ceste u jednotlivých plusiek, a aktualizuje sa to automaticky aj v objednavkach, ze su na ceste. Ale naše pluska to nemusia byť. Už so to tam raz tak mal "Na ceste". Ale asi tie kusy išli niekomu kto asi predobjednal skor. Lebo potom sa mi to zmenilo na "Vybavujeme". Ale dúfam, že tieto sú už naše, keďže mi dátum už neposunuli.
Alza, 4. októbra 2016, 14:54 píše:Vážený zákazník,
vieme, že už netrpezlivo očakávate dodania Vášho nového iPhone 7 z objednávky ********. Veľmi nás to mrzí, ani tentoraz pri spustení novinky od značky Apple nie je výrobca schopný ani zďaleka pokryť všetky dopyty zákazníkov.
Verte, že robíme možné aj nemožné, aby sme boli schopní dodať Vám telefón čo najskôr. Zatiaľ nedokážeme povedať konkrétny termín dodania, záleží hlavne na dodávkach nových kusov od výrobcu s ohľadom na konkrétnu variantu, modely Plus pokuľhávajú v dodávkach momentálne najviac. Určite odporúčame nechať objednávku aktívnu, len tak sme Vám schopní zabezpečiť čo najrýchlejšie dodanie.
Prosíme Vás o trpezlivosť, určite Vám dáme vedieť ihneď, ako sa dozvieme niečo nové.
Prajeme pekný deň,
Vaša Alza
Vašu objednávku ******** alebo jej časť expedujeme do predajne.
Očakávaný termín doručenia je středa do 13:30
lol to fakt?VSLRAA píše:Prodejce mi řekl, ať už neotravuji, že mi zavolají až mi přijde.
Leonko píše:lol to fakt?VSLRAA píše:Prodejce mi řekl, ať už neotravuji, že mi zavolají až mi přijde.
Renik píše:Včera som volal do Telekomu na infolinku, či sú 7 dostupné. Konkrétne 7 128GB Black. Slečna mi povedala, že ich majú, že mi ho vie zaslať a v piatok ho mám doma. Dnes ma kuriér prekvapil, keď mi ho doniesol. Displej je biely, žiadne žlté sfarbenie, nesyčí, takže pohoda. Dočkal som sa
Tonda512 píše:Ja mam predobjednavku asi nejhorsi - u Datartu. Vzhledem k levne pojistce(a ze jsem pojistku na elektroniku vyuzil hodne).
Ale Datart zatim nemel ani kus Pluska a ani neodpovidaji na dotazy, kdy tak mohu svuj iPhone ocekavat.
orlov píše:Zaujímavé, ide určite o Slovak Telekom ? Totižto včera mi na pobočke v Košiciach tvrdili, že ho nemajú a ani sa nedá objednať, len na internete treba potvrdiť záujem a zadať tel. číslo, vraj dajú vedieť, kedy bude k dispozícií ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé