To je po přechodu z SE asi jediná moje výtka, mohlo to být o něco menší form factorem než 6 a používalo by se to v jedné ruce mnohem lépe.Jak jste používali plusko v jedné ruce při chůzi? To snad ani nejde, ne?
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
To je po přechodu z SE asi jediná moje výtka, mohlo to být o něco menší form factorem než 6 a používalo by se to v jedné ruce mnohem lépe.
xslide píše:Ted mi došel mail z Apple store že iPhone je připravený k odeslání a strhli peníze.
Přitom jsem měl datum 15 - 23.11. Jste na tom nekdo podobne?

Razr píše:Já fakt nechápu jak může někomu ten telefon připadat malý.To je po přechodu z SE asi jediná moje výtka, mohlo to být o něco menší form factorem než 6 a používalo by se to v jedné ruce mnohem lépe.
Jak jste používali plusko v jedné ruce při chůzi? To snad ani nejde, ne?
Preto sa nam “pluskacom” zda ten telefon maly, lebo proste maly je
a na plusku som v pohode pisal sms v jednej ruke pri chodeni, zvyknes si. Malo tendenciu prepadavat cez ruku, ale dalo sa uplne v pohode
) Xko je fajn, ale je uzke 

. Inak ako si užívate slávne animoji??? Ja neviem, za seba neprežívam žiadny wau efekt, ako keď som si kúpila svoje prvé staručke watchky a mohla som si po nich kresliť a posielať hýbajúce sa smajlíky
.

iP2G, 3G, 3GS, 4, 4S, iP5, iP5C, iP5S, iP6S+, iP7+, iPX, Xs Max 256GB
Mac mini, MacBook, MacBook Pro Touch Bar
iPod nano, Time Capsule, Apple TV 4, iPad Pro

MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm

witkoj píše:Rony Rony...
Nejde o zákerné alebo nezákerné dvojča, skrátka mám prácu, v ktorej musím mať nutne ochranu dát a nemôže to vidieť nikto, ani moje dvojča.
Touch ID mi tú ochranu dáva.
Občas uvažuj aj.

. Som rada, že som sa nenechala zlákať na iPhone 8 Plus a že som počkala. Fakt moje pocity po týždni sú ešte lepšie, ako v prvých dňoch testovania.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé