Darken píše:Už i od Alza.cz došel právě email že expedují objednávku - objednáno 20.10. (6 64gb sg)
Paráda
To jako vážně? Já mám objednávku od 17.10. a pořád nic. Nemohl bys mi poslat číslo objednávky, ať na Alze udělám trochu peklíčko?

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Darken píše:Už i od Alza.cz došel právě email že expedují objednávku - objednáno 20.10. (6 64gb sg)
Paráda
gulii píše:Kukin píše:Ahoj lidi-chci se zeptat, od vcera jsem majitelem iphonu 6+ a rad bych sezeptal, jestli todela i vam. kdyz v nastaveni vejdete na nastaveni tapety, potom date vybrat s klasickych a rolujete smerem nahoru a dolu, tak nezasekava se vam to pri tom skrolovani jakoby tak na chvili? delalo mi to ina 8.0.2 a i na 8.1 a dela to jak na me 6+ taki na 6 od pritelkyne. diky vsem
U me to delala 5tka i 5s.
Metalgirl píše:Včera jsem v práci držela iP 6 v ruce, došel na reklamaci s vadným pixelem. Musím tedy říct, že je opravdu tenký, oproti mému iP5 snad skoro o polovinu. Dobře tvarovaný, fajně se držel v ruce a i když byl větší, tak se celkem dal i ovládat a to nemám moc velké ruce.
mike-biker píše:K fotoaparátu mám celkově jedinou výtku - objevuje se často v zorném poli prst.
Daleko lepší by bylo jej mírně posunout do těla přístroje směrem ke středu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé